Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΥΠΑΜ: Η άμυνα και η ασφάλεια αποτελούν υπόθεση όλων

Offsite Team -
18.11.2021 - 16:35

ΥΠΑΜ: Η άμυνα και η ασφάλεια αποτελούν υπόθεση όλων

Όσα ανέφερε σε ομιλία του στη βολή ευγενούς άμιλλας των ταγμάτων εθνοφυλακής.

Η Εθνοφυλακή διαχρονικά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Εθνικής Φρουράς, που συμβάλει καθοριστικά στην επιτυχή εκτέλεση της αποστολής της, ως αποτρεπτική δύναμη ανέφερε σήμερα ο Υπουργός Άμυνας, Χαράλαμπος Πετρίδης, σε ομιλία του στη βολή ευγενούς άμιλλας των ταγμάτων εθνοφυλακής.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Σημείωσε πως «για τη μοιρασμένη μας πατρίδα, η άμυνα και η ασφάλεια αποτελούν υπόθεση όλων, χωρίς να περισσεύει κανείς. Γι’ αυτό η ύπαρξη ισχυρών Ενόπλων Δυνάμεων αποτελεί μονόδρομο».

 

Ο κ. Πετρίδης είπε πως «η Εθνοφυλακή διαχρονικά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Εθνικής Φρουράς, που συμβάλει καθοριστικά στην επιτυχή εκτέλεση της αποστολής της, ως αποτρεπτική δύναμη».

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Απευθυνόμενος στους εθνοφύλακες ανέφερε πως «το ακατάλυτο αίσθημα ευθύνης που σας διακατέχει, αποτελεί την κορωνίδα των προσόντων σας. Μαζί ενωμένοι, με πειθαρχία και συνεχή εκπαίδευση είμαι σίγουρος ότι θα διατηρήσετε την τεράστια δυναμική του θεσμού».

«Με την παρουσία σας αποδεικνύετε με τον καλύτερο τρόπο την αγάπη σας για την πατρίδα, το υψηλό ηθικό και την προσήλωση στην αποστολή σας. Αποτελείτε την προφυλακή του Κυπριακού Ελληνισμού και με τη συνεισφορά σας προσφέρετε σημαντικά στην επαύξηση της μαχητικής μας ικανότητας», σημείωσε.  

Η αδιάλειπτη και ανιδιοτελής προσφορά των εθνοφυλάκων αποτελεί υπόδειγμα πατριωτικής στάσης και φιλοπατρίας, πρόσθεσε.  

«Σας καλώ να συνεχίσετε να αποτελείτε το παράδειγμα προς μίμηση για νεότερους. Μεταλαμπαδεύσετέ τους, τη διάθεση για εθελοντική προσφορά, το καθήκον για υπεράσπιση της πατρίδας και την εθνική περηφάνια που σας διακατέχει», συνέχισε ο κ. Πετρίδης.

«Θα ήθελα εκ μέρους της κυβέρνησης να σας εκφράσω θερμές ευχαριστίες για ότι προσφέρετε τόσα χρόνια στην πατρίδα», κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Home