Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Υποψήφιοι: Από επαρχία σε επαρχία για την αλίευση ψήφων

Του Στέλιου Στυλιανού -
24.01.2023 - 06:45

Υποψήφιοι: Από επαρχία σε επαρχία για την αλίευση ψήφων

Με κεκτημένη ταχύτητα οι υποψήφιοι 12 μέρες πριν την κάλπη

Από επαρχία σε επαρχία για αλίευση ψήφων τρέχουν οι υποψήφιοι για την Προεδρία της Δημοκρατίας 12 μέρες πριν από την κάλπη. 

Συγκεκριμένα στο πρόγραμμα των υποψηφίων βρίσκονται επαρχιακές συγκεντρώσεις μέσα από τις οποίες θέλουν να στείλουν τα τελευταία τους μηνύματα πριν από την κάλπη.

Σημειώνεται ότι σήμερα το βράδυ ο Αβέρωφ Νεοφύτου θα πραγματοποιήσει επαρχιακή συγκέντρωση στη Ελεύθερη Αμμόχωστο ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης θα πραγματοποιήσει την τελική του εκδήλωση στην επαρχία Λάρνακας.

Παράλληλα οι δύο υποψήφιοι θα επισκεφθούν τις επόμενες μέρες την Πάφο. Συγκεκριμένα η επαρχιακή συγκέντρωση του Αβέρωφ Νεοφύτου στην Πάφο θα γίνει την Τετάρτη 25/1 ενώ την Παρασκευή 27/1 θα πραγματοποιήσει επαρχιακή συγκέντρωση στη Λάρνακα.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τις επαρχιακές εκδηλώσεις που έγιναν ήδη σε Ελεύθερη Αμμόχωστο και Λεμεσό αλλά και την σημερινή στη Λάρνακα θα βρίσκεται την Πέμπτη 26/1 στην Πάφο για την τελική επαρχιακή του συγκέντρωση ενώ την ερχόμενη Κυριακή στις 11 το πρωί θα πραγματοποιήσει την μεγάλη τελική του παγκύπρια συγκέντρωση στην Κρατική Έκθεση στη Λευκωσία. 

Μαυρογιάννης: Τελική παγκύπρια προεκλογική με καλλιτέχνες από Κύπρο και Ελλάδα 

Την ίδια ώρα στο επιτελείο Ανδρέα Μαυρογιάννη προετοιμάζονται πυρετωδώς για την τελική παγκύπρια προεκλογική  που θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 20:00 στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία», ένα χώρο που το στο παρελθόν επέλεγαν σχεδόν όλα τα επιτελεία των βασικών υποψηφίων για τις τελικές προεκλογικές τους συγκεντρώσεις. 

Μάλιστα κατά την διάρκεια της τελικής προεκλογικής συγκέντρωσης του κύριου Μαυρογιάννη πέραν της ομιλίας του υποψηφίου θα υπάρξει και συναυλία με Κύπριους και Ελλαδίτες καλλιτέχνες.

Συγκεκριμένα συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά): Ανδρέου Γιώργος, Αντωνοπούλου Ρίτα, Ευσταθία, Θαλασσινός Παντελής, Θεοδώρου Κούλης, Κοντέα Παμπίνα, Μπάσης Δημήτρης, Νταλάρας Γιώργος, Παπακωνσταντίνου Βασίλης, Πασχαλίδης Μίλτος, Τσαλιγοπούλου Ελένη, Φάνης Δημήτρης.

Σημειώνεται ότι για την Παγκύπρια συγκέντρωση υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση και στο ΑΚΕΛ καθώς θα υπάρξουν λεωφορεία από όλες τις πόλεις έτσι ώστε να υπάρξει μαζική προσέλευση στην συναυλία. 

Home