Ζητά άμεση σύγκληση του Εθνικού η Αλληλεγγύη

Ζητά άμεση σύγκληση του Εθνικού η Αλληλεγγύη

Για τις τουρκικές προκλήσεις

Το Κίνημα Αλληλεγγύη, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε δελτίο Τύπου, ζητά από τον Πρόεδρο, Νίκο Αναστασιάδη, την άμεση σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου, λόγω των καθημερινών τουρκικών προκλήσεων. 

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση: 

"Οι σχεδόν καθημερινές τουρκικές προκλήσεις δεν πρέπει να περνούν απαρατήρητες. Ο Πρόεδρος της ΚΔ, εκτός από τις σποραδικές του αντιδράσεις και τις λιγοστές κινήσεις τακτικής, πρέπει να συγκαλέσει άμεσα το Εθνικό Συμβούλιο για να συζητήσουμε την όλη κατάσταση και να χαράξουμε πολιτική.

Μπορεί η θητεία του Προέδρου της ΚΔ να μη βρίσκεται προς το τέλος της, δεν έχει όμως λευκή επιταγή να χειρίζεται το Κυπριακό κατά το δοκούν.

Από την άλλη, στο θέμα της οικονομίας η Κυβέρνηση κυριολεκτικά παραπαίει και αυτοσχεδιάζει, αντιδρώντας ανάλογα με τα συμφέροντα του κεφαλαίου και του περίγυρου του. Δεν ενεργεί στη βάση ενός εκπονημένου προγράμματος, με αρχή και τέλος, ώστε μικροί και μεγάλοι να γνωρίζουμε πού μας οδηγεί η όλη κατάσταση. Τα μέτρα που λαμβάνονται υλοποιούνται με μεγάλη καθυστέρηση ενώ σε άλλες περιπτώσεις επιδεικνύεται ασύγγνωστη ανοχή.

Τα προβλήματα που έχουμε μπροστά μας αντιμετωπίζονται συλλογικά και όχι με τα έτσι θέλω μερικών."

 

Home