Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Τα νέα εν συντομία

Offsite Team -
30.03.2023

Τα νέα εν συντομία

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας εν συντομία...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΚΥΠΡΙΑΚΟ - Ευθυγράμμισε τους πάντες στο Κυπριακό ο Νίκος Χριστοδουλίδης με το ΑΚΕΛ να είναι το μόνο κόμμα που διαφώνησε ως προς την τακτική προσέγγισης του νέου Προέδρου για το πώς θα επιτευχθεί ‘ξεκλείδωμα’ του Κυπριακού και επανέναρξη Συνομιλιών.


9 ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ - Κανένα από τα 9 μέτρα που αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο για την αντιμετώπιση της βίας δεν μπορεί να υλοποιηθεί άμεσα, αφού όλα χρειάζονται την παρέμβαση της Βουλής.


ΝΑΥΤΙΛΙΑ  - Η Κύπρος δεν θα κατέλθει τελικά με δικό της υποψήφιο στις εκλογές Ιουλίου 2023 για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΙΜΟ). Ποιοι υπέβαλαν υποψηφιότητα


ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ - Ξαναπάει εκτάκτως στη Βουλή σήμερα ο Υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Ιωάννου για το θέμα των 43 πολυκατοικιών που χρήζουν συντήρησης, επιδιόρθωσης ή ακόμα και ανακατασκευής. 


ΥΓΕΙΑ - COVID - «Όχι» στις ενισχυτικές δόσεις εμβολίων κατά του κορωνοϊού λένε οι Κύπριοι σύμφωνα και με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας.


ΝΑΤΟ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ - Ο Φινλανδός πρόεδρος Σάουλι Νιινίστε ευχαρίστησε τις τριάντα χώρες μέλη του Οργανισμού του Συμφώνου του Βόρειου Ατλαντικού για την «υποστήριξή τους» στην εισδοχή της χώρας του στον στρατιωτικό συνασπισμό


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΠΡΟΣΤΙΜΟ €5 ΕΚΑΤ -  Η ΕΠΑ αναφέρει πως η εταιρεία πωλούσε σε υψηλότερες τιμές τα έτη 2013 - 2018 το γκρι τσιμέντο στην Κύπρο σε σχέση με τις τιμές που πουλούσε στο εξωτερικό. 


ΔΙΕΘΝΗ - ΤΡΑΜΠ - Για πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ ασκείται ποινική δίωξη σε βάρος πρώην προέδρου. Η άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του Τραμπ αλλάζει τα δεδομένα στις προεδρικές εκλογές του 2024

Home