Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

4 βραβεία για OW Digital και CUBE Productions στα Carob Awards

Offsite Team -
26.10.2022 - 15:51

4 βραβεία για OW Digital και CUBE Productions στα Carob Awards

Σημαντικές διακρίσεις για τις δύο εταιρείες της Digital Tree

Με τέσσερα βραβεία έφυγαν συνολικά δύο από τις εταιρείες της Digital Tree από τα δεύτερα βραβεία για την κυπριακή διαφήμιση, τα CAROB Awards, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Διαφήμισης- Επικοινωνίας Κύπρου (ΣΔΕΚ) σε συνεργασία με το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών (ΓΤΠ), την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022 στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.

1

Συγκεκριμένα, η εταιρεία OW Digital απέσπασε το αργυρό βραβείο για την καμπάνια SHARK X Vans στην κατηγορία Digital - Creative Use of Influencers, ενώ η εταιρεία παραγωγών CUBE Productions απέσπασε άλλα 3 βραβεία.

Χρυσό βραβείο για την καμπάνια της CYTA, Fiber Multiple Benefits στην κατηγορία Production - montaz / editingαργυρό για την ίδια καμπάνια στην κατηγορία Production - συνολικό επίτευγμα παραγωγής για την ίδια καμπάνια και χάλκινο για την καμπάνια της LIDL CYPRUS, Moving Forward, στην κατηγορία Production - art direction.

Τα CAROB Awards, έχουν ως σκοπό την αναγνώριση του ταλέντου και της σκληρής δουλειάς των στελεχών που εργάζονται στο χώρο της διαφήμισης στην Κύπρο, στελέχη που καλούνται καθημερινά να δημιουργήσουν πιο δυνατές, πιο αποτελεσματικές και πιο δημιουργικές ενέργειες και εκστρατείες επικοινωνίας.

Οι έξι ενότητες στις οποίες απονέμονται βραβεία στο πλαίσιο του θεσμού είναι οι εξής: AD, Design & Illustration, PR, Digital, Integration και Production. 

Συγχαρητήρια στις ομάδες OW Digital και CUBE Productions!

2

Home