Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ανατροπή στο Instagram: Τι αλλάζει από το 2020

Offsite Team -
09.12.2019 - 08:42

Ανατροπή στο Instagram: Τι αλλάζει από το 2020

Thumbnail
Νέοι κανόνες στο Instagram

Νέοι κανόνες έρχονται στο Instagram από τις αρχές του 2020 και για πρώτη φορά θα δούμε ηλικιακό περιορισμό για τους χρήστες που θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο κοινωνικό δίκτυο. Με αφορμή την αλλαγή που θα γίνει στον αλγόριθμο του timeline των χρηστών, καθώς το Instagram θα σερβίρει περιεχόμενο προσαρμοσμένο στο ιστορικό και τις προτιμήσεις του χρήστη, η ομάδα ανάπτυξης αποφάσισε να θέσει ως κατώτατο όριο ηλικίας τα 13 έτη.

Όπως αναφέρει το techgear.gr, η εφαρμογή θα ζητά από τους νέους χρήστες να δηλώσουν την ημερομηνία γέννησης τους, η οποία δεν θα εμφανίζεται δημόσια, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει αν θα υπάρχει κάποιος τρόπος ελέγχου αυτής που δηλώνει ο χρήστης. Κοινώς, βάζεις ό,τι θέλεις…

Σε κάθε περίπτωση, στις μικρότερες ηλικίες θα εμφανίζεται κατάλληλα διαμορφωμένο περιεχόμενο, θα γίνονται οι απαραίτητες προτάσεις για την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα, αλλά και ορισμένες “εκπαιδευτικές” συστάσεις για τη διαχείριση του λογαριασμού τους. Ανάμεσα σε αυτά θα δούμε νέα επιλογή για τον έλεγχο των εισερχόμενων μηνυμάτων, έτσι ώστε να λαμβάνεις μηνύματα μόνο από όσους ακολουθείς και όχι από τον οποιονδήποτε.

news247.gr

Home