Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αυτές είναι οι 6 αλλαγές του WhatsApp

Offsite Team -
03.07.2020 - 09:35

Αυτές είναι οι 6 αλλαγές του WhatsApp

Thumbnail
Οι αλλαγές που σκοπεύουν να μεγαλώσουν την δημοφιλία της εφαρμογής

To WhatsApp ετοιμάζει να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη με 6 αλλαγές που σκοπεύουν να μεγαλώσουν την δημοφιλία της εφαρμογής.

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<<  

Στην Ελλάδα μπορεί οι περισσότεροι να χρησιμοποιούν το Viber, όμως παγκοσμίως το WhatsApp έχει το μεγαλύτερο κομμάτι της... πίτας των εφαρμογών για δωρεάν επικοινωνία.

Υπάρχει βέβαια και το WeChat, αλλά είναι εκτός παιχνιδιού, καθώς στην Κίνα δεν «παίζουν» τα δύο πρώτα.

Είναι χαρακτηριστικό πως στο PlayStore, το WhatsApp έχει 5δισ.+ downloads την ώρα που το Viber είναι στα 500 εκατομμύρια +.

Επειδή όμως εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, το τελευταίο διάστημα δούλεψαν αρκετά πάνω στην βελτίωση της εμπειρίας χρήστη, ειδικά μετά την άνοδο του Zoom κατά την διάρκεια της καραντίνας.

Έτσι, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εμφανιστούν 6 αλλαγές στο WhatsApp προς αυτή την κατεύθυνση...

Αυτές θα είναι οι εξής...

1. Θα λανσάρει νέα animated αυτοκόλλητα. 2. Θα μπορείς να προσθέσεις επαφές, απλά σκανάροντας τον κωδικό QR. 3. Το Dark Mode θα είναι διαθέσιμο και για desktop. 4. Βελτιωμένη ποιότητα video κλήσης. 5. Στις ομαδικές video κλήσεις, στις οποίες μπορούν να λάβουν μέρος μέχρι και 8 άτομα, θα μπορείς να πατάς πάνω σε ένα από αυτά και θα μεγαλώνει η εικόνα του. 6. Στις ομαδικές συνομιλίες θα υπάρχει ένα νέο εικονίδιο για τις video κλήσεις.

Home