Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αυτές οι δυο σειρές έρχονται τον Φεβράρη και δεν βλέπουμε την ώρα

Offsite Team -
20.01.2022 - 21:00

Αυτές οι δυο σειρές έρχονται τον Φεβράρη και δεν βλέπουμε την ώρα

Να' ναι καλά το Netflix

Μετά τον πρώτο κύκλο και των δυο, έρχεται ο δεύτερος όπου να' σαι και αδημονούμε για τη συνέχεια.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Sweet Magnolias

H σειρά που χαρακτήρισαν ως την ανάλαφρη εκδοχή του "Sex and the City", μετά το επεισοδιακό κλείσιμο του πρώτου κύκλου, επιστρέφει. Σε περίπτωση που δεν την είδες ακόμη, είναι βασισμένη στην ομώνυμη σειρά βιβλίων της Sherryl Woods και καταπιάνεται με την καθημερινότητα τριών γυναικών, που μεγάλωσαν μαζί. Μια σειρά με αξιόλογες ερμηνείες, δείχνει το πραγματικό νόημα της ζωής, χωρίς πολλές φανφάρες. 

Πρεμιέρα 4 Φεβρουαρίου 

Toy Boy 

O πολύ sexy Jesús Mosquera, που άφησε τα γήπεδα για την υποκριτική -ναι' ναι καλά ο άνθρωπος- επιστρέφει. Ισπανική σειρά με δράση και μυστήριο, βασισμένη στο στόρι ενός άνδρα που πέρασε άδικα 7 χρόνια στη φυλακή και μετά την αποφυλάκισή του προσπαθεί να βρει τους πραγματικούς υπαίτιους που του κατέστρεψαν τη ζωή. 

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Πρεμιέρα 11 Φεβρουαρίου 

mylife.com.cy

Twitter: Σε δοκιμή η κοινοποίηση κειμένων έως 2.500 λέξεων

Offsite Team -
25.06.2022 - 19:41

Twitter: Σε δοκιμή η κοινοποίηση κειμένων έως 2.500 λέξεων

Έρχονται νέες δυνατότητες στην πλατφόρμα

Ένα νέο εργαλείο δοκιμάζει το Twitter, το «Notes» που επιτρέπει σε χρήστες να μοιράζονται μεγάλα κείμενα μεγέθους 2.500 λέξεων.

Η δοκιμή θα πραγματοποιηθεί επί δύο μήνες σε μικρό αριθμό χρηστών σε ΚαναδάΗΠΑΒρετανία και Γκάνα, σύμφωνα με το BBC και το πρακτορείο Reuters, χωρίς να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το πότε η νέα δυνατότητα θα γίνει ευρέως διαθέσιμη.

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτές είναι οι ηλεκτρονικές συσκευές που θα έχουν ίδιο φορτιστή

Μέχρι στιγμής η πλατφόρμα έχει όριο 280 χαρακτήρων στις αναρτήσεις (tweets), το οποίο ισχύει από το 2017 (πριν το όριο ήταν 140 χαρακτήρες).

Στόχος του Notes είναι να κρατήσει τους χρήστες στο Twitter και να προσελκύσει νέους, δίνοντας τους τη δυνατότητα να κοινοποιούν τον τίτλο ενός κειμένου και έναν σύνδεσμο για πρόσβαση στο πλήρες κείμενο. Οι χρήστες θα μπορούν να τροποποιήσουν τα κείμενα μετά την ανάρτηση τους.

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Alexa: Θα μπορεί να μιλά με τη φωνή σας -ή της γιαγιάς που χάσατε

Το Twitter βρίσκεται εν μέσω διαδικασίας εξαγοράς ύψους 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τον Ίλον Μασκ, τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

Μεταξύ άλλων σχεδίων, ο Μασκ δεν έχει αποκλείσει την πιθανότητα υιοθέτησης ενός νέου μοντέλου χρήσης του Twitter με συνδρομή.

Πηγή: Cnn.gr

Home