Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει αναδιπλούμενο iPhone

Offsite Team -
17.06.2020 - 14:32

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει αναδιπλούμενο iPhone

Thumbnail
Δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας

Φαίνεται πως η Apple θα ακολουθήσει την τάση για αναδιπλούμενο κινητό τηλέφωνο, καθώς φέρεται να αναπτύσσει μια τέτοια συσκευή.

Ένα νέο αναδιπλούμενο κινητό τηλέφωνο φαίνεται πως είναι υπό ανάπτυξη από την Apple, όπως αποκάλυψε ο Τζον Πρόσνερ με ανάρτησή του στο Twitter τη Δευτέρα (15/06). Σύμφωνα με εκείνον, έχει δημιουργηθεί ένα πρωτότυπο, το οποίο έχει δύο οθόνες που συνδέονται με μεντεσέ. 

Ο ίδιος διευκρίνισε ότι αυτό το χαρακτηριστικό δεν το καθιστά αναδιπλούμενο smartphone με την κοινή έννοια του όρου.

Πράγματι, τα διάφορα μοντέλα αυτού του είδους, όπως το Samsung Galaxy Fold και το Huawei Mate X, αποτελούνται μόνο από μία αναδιπλούμενη οθόνη.

Εντούτοις, ο Πρόσνερ υποστήριξε πως όταν οι δύο οθόνες ξεδιπλώνονται, η συσκευή μοιάζει ομοιογενής.

Δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας

Ο Πρόσνερ διευκρίνισε πως το πρωτότυπο έχει σχεδιαστικές ομοιότητες με το iPhone 11, όπως είναι το στρογγυλεμένο πλαίσιο κατασκευής από ατσάλι.

Το πρωτότυπο δεν έχει notch για το Face ID, σύμφωνα με το μήνυμα του Πρόσνερ, αλλά οι αισθητήρες για την αναγνώριση του προσώπου είναι ενσωματωμένοι στο πάνω μέρος της οθόνης.

Βέβαια, δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά η εταιρεία υποδεικνύει πως το αναδιπλούμενο κινητό τηλέφωνο θα μπορούσε να κυκλοφορήσει «μέσα στους επόμενους 12 με 18 μήνες».

Home