Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ιαπωνική εταιρεία σχεδίασε το πρώτο… πλυντήριο ανθρώπων

Offsite Team -
31.10.2022 - 08:35

Ιαπωνική εταιρεία σχεδίασε το πρώτο… πλυντήριο ανθρώπων

Θα ξεκινήσει να πωλείται το 2025 χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστή η τιμή του

Η τεχνολογία προχωράει και μετά το πλυντήριο ρούχων, το οποίο μοιάζει πλέον αυτονόητο για κάθε σπίτι, ήρθε (από την Ιαπωνία) και το πλυντήριο ανθρώπων. Μπανιέρα που μπαίνει μέσα και… σε πλένει.

Η Science λοιπόν λανσάρει το «Project Usoyaro», την κλειστή μπανιέρα που απλά (θα) ξαπλώνουμε μέσα και θα κάνει όλη τη (βρώμικη) δουλειά.

Στόχος της Science είναι μέχρι το 2025 να έχει κατασκευάσει το πρώτο ανθρώπινο πλυντήριο, το οποίο θα βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη ενώ θα προβάλει σε αυτόν που θα βρίσκεται στην κλειστή μπανιέρα ευχάριστες εικόνες και ήχους.

Πως θα λειτουργεί το πλύσιμο; Εύλογη απορία και το Oddity Central δίνει την απάντηση: Θα «εκτοξεύει» μεγάλης ταχύτητας κύματα νερού τα οποία περιέχουν μικροφυσαλίδες οι οποίες καθαρίζουν το σώμα.

Στην παρούσα φάση γίνονται δοκιμές με έναν ηλεκτροκαρδιογράφο για να καταγράφεται ο καρδιακός ρυθμός, αλλά και να φανεί το επίπεδο της ευχαρίστησης ή της ενόχλησης που αισθάνεται κάποιος χρήστης.

Η εταιρεία αναφέρει ότι ο θάλαμος θα είναι έτοιμος το 2024 και θα ξεκινήσει να πωλείται το 2025 χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστή η τιμή του.

gazzeeta.gr

Home