Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Insta: Νέα λειτουργία με στόχο περισσότερα έσοδα για τους χρήστες

Offsite Team -
21.01.2022 - 21:59

Insta: Νέα λειτουργία με στόχο περισσότερα έσοδα για τους χρήστες

Δείτε ποια είναι αυτή

Σε περισσότερα έσοδα για τους χρήστες του προσανατολίζεται το Instagram μέσω μιας νέας λειτουργίας της διαδικτυακής πλατφόρμας, η οποία ανακοινώθηκε την Τετάρτη (19/01).

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Το Instagram, που ανήκει στην εταιρεία Meta, εισάγει μια δυνατότητα συνδρομής επί πληρωμή που θα επιτρέπει στους δημιουργούς να έχουν έσοδα από το περιεχόμενό τους, όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη (19/01).

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανάρτηση στο Instagram, ο διευθύνων σύμβουλος της πλατφόρμας, Άνταμ Μόσερι, ανέφερε: «Θέλουμε το Instagram να είναι το καλύτερο μέρος για τους δημιουργούς, κάνοντας αυτό που αγαπούν. Οι συνδρομές επιτρέπουν στους δημιουργούς να έχουν έσοδα και να έρχονται πιο κοντά στους πιο αφοσιωμένους ακόλουθούς τους, προσφέροντας αποκλειστικό περιεχόμενο και εμπειρίες».

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Έτσι, λοιπόν, τα μέλη με συνδρομή επί πληρωμή θα έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικές μεταδόσεις και stories, που θα έχουν ειδικό σήμα.

Ακόμα, το χαρακτηριστικό δοκιμάζεται στις ΗΠΑ, όπως σημείωσε ο επικεφαλής της διαδικτυακής πλατφόρμας και σύντομα θα προστεθούν περισσότεροι χρήστες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adam Mosseri (@mosseri)

sputniknews.gr

Home