Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Instagram: Η μεγάλη αλλαγή που έρχεται στο τέλος του μήνα

Offsite Team -
29.08.2021 - 15:36

Instagram: Η μεγάλη αλλαγή που έρχεται στο τέλος του μήνα

Τι αναμένεται να αλλάξει

Νωρίτερα φέτος, πραγματοποιούνταν δοκιμές στην πλατφόρμα του Instagram για να μπορούν οι χρήστες να προσθέτουν links στα Stories τους με τη μορφή αυτοκόλλητων, προμηνύοντας την ημερομηνία λήξης του δημοφιλούς χαρακτηριστικού Swipe Up.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Πλέον, το Swipe Up, το οποίο αποτελούσε τη μοναδική δίοδο μεταφοράς σε έναν εξωτερικό ιστότοπο εντός της πλατφόρμας, μπορεί να θεωρηθεί παρελθόν, καθώς από τις 30 Αυγούστου το Instagram σκοπεύει να αποσύρει τη λειτουργία.

Σύμφωνα με το Instagram, οι χρήστες θα χρησιμοποιούν στα Stories αυτοκόλλητα που θα ενσωματώνουν το link που επιθυμούν να μεταβούν οι followers τους. Με αυτή την ενέργεια, η ομάδα ανάπτυξης της πλατφόρμας προσβλέπει στην απλοποίηση της εμπειρίας και του ελέγχου των δημιουργών των Stories.

Όπως μεταδίδει το Techgear.gr, η δοκιμή της εν λόγω λειτουργίας ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο και ο πρώην head of product του Instagram, Vishal Shah ανέφερε ότι η επιλογή των αυτοκόλλητων ανταποκρίνεται περισσότερο στον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι χρήστες στην πλατφόρμα. Σημείωσε επίσης ότι η βασική διαφορά του Swipe Up με τα Stickers που αναμένεται να χρησιμοποιηθούν έγκειται ότι στο πρώτο οι θεατές των Stories δεν είχαν τη δυνατότητα να απαντήσουν, ενώ με τα Stickers αυτό καθίσταται πλέον εφικτό.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Επί του παρόντος, οι χρήστες που επιλέχθηκαν κατά τη δοκιμαστική περίοδο του νέου χαρακτηριστικού των Stickers με ενσωματωμένα links θα επωφεληθούν της λειτουργίας, δεσμευόμενοι ότι θα διατεθεί ευρέως στους υπόλοιπους χρήστες του Instagram με βάση το feedback που λάβουν.

Πηγή: news247.gr

Home