Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

iPhone: Αυτή είναι η λειτουργία που κάνει το κινητό πιο αργό

Offsite Team -
23.07.2022 - 10:58

iPhone: Αυτή είναι η λειτουργία που κάνει το κινητό πιο αργό

Πώς μπορείς να εξασφαλίσεις περισσότερο χρόνο ζωής για την μπαταρία

Αν έχεις iPhone και χρησιμοποιείς την Siri να ξέρεις ότι αυτό επηρεάζει την ταχύτητα της συσκευής. Όπως εξηγεί ο Josh Jameson, CEO του Compare Internet, «η ψηφιακή βοηθός της Apple, Siri, κάνει εξατομικευμένες προτάσεις σε εσένα, με βάση τη δραστηριότητά σου.

>>> NEO - Brief Platinum, το πρώτο διαδραστικό περιοδικό από την Δημοσιογραφική Ομάδα της Brief. Κάνε δωρεάν εγγραφή ΕΔΩ για να παραλάβεις το πρώτο τεύχος με αποκλειστικό αφιέρωμα στις Φοιτητικές Εστίες <<<

Αν τις περισσότερες μέρες πηγαίνεις στο γυμναστήριο, η Siri πιθανώς θα σου προτείνει τη διαδρομή με βάση την ώρα που πηγαίνεις. Είναι τρομερά χρήσιμο, αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να τρέξουν πολλές άλλες εσωτερικές διαδικασίες για να ολοκληρώσει τα πολύπλοκα tasks.

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι να κάνεις για να μην χακάρουν το iPhone σου

Αν θέλεις να απαλλαχθείς από τη ρύθμιση Siri Suggestions, πήγαινε στα Settings, στο Siri & Search. Κάτω από το Siri Suggestions, βγάλε τα suggestions από την Apple στο Look Up, Spotlight, Notifications, App Library & Spotlight, When Sharing και When Listening.

Ένας άλλος τρόπος για να επανακτήσετε γρήγορη ταχύτητα και μπαταρία με περισσότερο χρόνο ζωής, είναι μειώνοντας το Transparency και Motion.

Αν και δίνουν καλύτερη εικόνα και βάθος στην οθόνη, καθυστερούν σημαντικά το κινητό. Μπείτε και πάλι στις ρυθμίσεις (Settings), μετά στο General > Accessibility > Reduce Motion και On. Αντίστοιχα, μπείτε στο Accessibility και μετά Reduce Transparency.

Πηγή: news.gr

Home