Νέο Google Pixel 4: Αυτό είναι το πρώτο smartphone με ραντάρ

Νέο Google Pixel 4: Αυτό είναι το πρώτο smartphone με ραντάρ

ΒΙΝΤΕΟ - Πότε θα είναι διαθέσιμο και πόσα θα στοιχίζει

Η Google αποκάλυψε σήμερα το Pixel 4, το νέο smartphone της με χαρακτηριστικά υψηλού επιπέδου – και αντίστοιχη τιμή. Το #MadeByGoogle event στη Νέα Υόρκη μεταδόθηκε διαδικτυακά σε όλο τον πλανήτη.

Το κεντρικό σημείο ενδιαφέροντος του Pixel 4 είναι πως πρόκειται για το πρώτο τηλέφωνο με ενσωματομένο ραντάρ. Διαθέτει την ταχύτερη αναγνώριση προσώπου σε τηλέφωνο, ενώ μπορείτε να ελέγξετε όλες τις λειτουργίες με απλές κινήσεις μπροστά από την οθόνη. Το Motion Sense, όπως το ονομάζει η Google, είναι μία σειρά αισθητήρων που βρίσκονται ενσωματωμένοι στο πάνω bezel του τηλέφωνου, ενώ μεταδίδει τα δεδομένα του στις υπόλοιπες Google εφαρμογές, δίνοντας έμφαση στην ιδιωτικότητα.

Οι προπαραγγελίες ξεκινούν από σήμερα, ενώ το smartphone θα ξεκινήσει να διατίθεται από τις 24 Οκτωβρίου και η τιμή του θα είναι στα $799 – δηλαδή $100 παραπάνω από τη βασική έκδοση του iPhone – και το Pixel 4 XL θα ξεκινάει από τα $899.

Στην κάμερα η Google ανέβασε και πάλι τον πήχη. Το πίσω μέρος διαθέτει ένα τετράγωνο που φιλοξενεί δύο κάμερες και ένα φλας το οποίο η Google θέλει να το χρησιμοποιήσετε…μόνο για φακό. Η υπολογιστική φωτογραφία βρίσκεται και πάλι στα καλύτερά της. Μία φωτογραφία είναι στην πραγματικότητα εννέα φωτογραφίες σε χαμηλή έκθεση για να αποδοθεί μία φωτογραφία με 1/3 λιγότερο θόρυβο. Το Pixel 4 διαθέτει 2x telephoto φακό ο οποίος σε συνδυασμό με το ψηφιακό zoom παράγει καθαρότατο Super Res Zoom.

Το θρυλικό Night Sight της Google έγινε ακόμα καλύτερο με machine learning και white balancing. Υπόσχεται επίσης να γίνει καλύτερο με αναβαθμίσεις, ώστε να μπορεί να καταγράψει το γεμάτο φεγγάρι και το σκοτεινό τοπίο ταυτόχρονα, μία διαφορά 19 stops που ούτε οι καλύτερες DSLR του εμπορίου δεν μπορούν να καταγράψουν πιστά.

newmoney.gr

Home