Το πρώτο Android κινητό της Microsoft έχει δύο οθόνες (Φώτος)

Το πρώτο Android κινητό της Microsoft έχει δύο οθόνες (Φώτος)

Κοστίζει $1399 και θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο

Το πρώτο Android κινητό της Microsoft, το Surface Duo, θα κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου και θα κοστίζει 1.399 δολάρια στις ΗΠΑ.    

Η συσκευή διαθέτει δύο οθόνες 5,6 ιντσών που σε πλήρη ανάπτυξη διαμορφώνουν μία ενιαία οθόνη 8,1 ιντσών. Ο οχταπύρηνος επεξεργαστής Snapdragon 855 στα 2.8 GHz, αποτελεί την ψηφιακή «καρδιά» του Surface Duo και η μονή κάμερά του, ανάλυσης 48 Megapixel υποστηρίζει λήψη βίντεο 4K.    

1

Οι οθόνες διπλώνουν και προς τις δύο κατευθύνσεις - είτε προς τα μέσα σαν βιβλίο, είτε προς τα έξω με τις οθόνες μπρος και πίσω. Σε κάθε μία από τις οθόνες μπορούν να τρέχουν ταυτόχρονα διαφορετικές εφαρμογές ενώ η Microsoft υπόσχεται ειδική αρχιτεκτονική σε προγράμματα όπως το Office, που θα επιτρέπει καλύτερη αξιοποίηση των δυνατοτήτων και σε ορθή γωνία, σαν μίνι-λαπτοπ.  

Β

Το Surface Duo αποτελεί στροφή της Microsoft στον κόσμο των Android, αφού εγκατέλειψε το πρότζεκτ των Windows phones, σταματώντας να τα υποστηρίζει με νεότερες εκδόσεις λογισμικού. Οι προπαραγγελίες στην Αμερική έχουν ξεκινήσει.    

Παρότι τα κινητά με αναδιπλούμενη οθόνη παρουσιάσαν πολλά προβλήματα στις πρώτες εκδόσεις τους, ο σχεδιασμός τους βελτιώνεται με τον καιρό και οι επώνυμοι κατασκευαστές προσθέτουν στην γκάμα τους τέτοια μοντέλα, όπως τα Galaxy Fold και Galaxy Z Flip της Samsung, το Mate X της Huawei και το Moto RARZ της Motorola.  

lifo.gr

Home