Το πρώτο Global Game Jam έρχεται στην Κύπρο

Το πρώτο Global Game Jam έρχεται στην Κύπρο

Με σκοπό την προώθηση της καινοτομίας, του πειραματισμού και της συνεργασίας στον τομέα της Τεχνολογίας και των Βιντεοπαιχνιδιών, η οργανωτική επιτροπή του GameShow Cyprus, ο πρωτοπόρος οργανισμός eSports Kinx Gaming και η PrimeTel PLC φέρνουν κοντά μας για πρώτη φορά στην Κύπρο την διοργάνωση του διεθνούς Global game jam.

 

 

Στις 31 Ιανουαρίου - 2 Φεβρουαρίου 2020, υποδεχόμαστε στο xωρο του Kinx στην Λευκωσία:

✓ Game Programmers

✓ Game Designers

✓ Game Artists

✓ Content Designers

✓ Level Designers

✓ Sound Designers

✓ Gamers

για ένα τριήμερο γεμάτο δημιουργικότητα, συνεργασίες, βιντεοπαιχνίδια, άφθονο φαγητό, βραβεία και διασκέδαση:

🌍 Το Global Game Jam είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια διοργάνωση για την προώθηση της καινοτομίας στον τομέα των βιντεοπαιχνιδιών. Με συμμετοχές που ξεπερνούν τις 108 χώρες, 800 διαφορετικές τοποθεσίες, 42,000 συμμετέχοντες και 8,606 νέα παιχνίδια το Global Game Jam έχει κερδίσει μια μόνιμη θέση στο Guinness World Records.

🌍 Για 48 ώρες, Game Developers, Game Artists, Content Designers, Game Music Designers, Programmers σε όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται σε οργανωμένους χώρους (Jam Sites) και αναπτύσσουν βιντεοπαιχνίδια προάγοντας την καινοτομία, τον πειραματισμό και την συνεργασία. Η εκκίνηση γίνεται στην Νέα Ζηλανδία και τελευταία ξεκινάει περίπου 24 ώρες μετά η Χαβάη.

🌍 To Global Game Jam Cyprus απευθύνεται σε όλα τα άτομα που έχουν πάθος με την δημιουργία παιχνιδιών ανεξαρτήτου εμπειρίας ή τεχνογνωσίας η ιδανική διοργάνωση για να γνωρίσει κανείς νέους ανθρώπους, να δημιουργήσει καινούργιες συνεργασίες και να είναι δημιουργικός/ή.

🌍 Δεν χρειάζεται να έχει κανείς ομάδα για να συμμετάσχει στο Global Game Jam Cyprus. Προσκαλούμε λοιπόν όλα τα δημιουργικά “μυαλά” της Κύπρου άνω των 18 ετών, να δηλώσουν την συμμετοχή τους στο πρώτο Global Game Jam Cyprus μέσω της ιστοσελίδας: www.globalgamejamcyprus.org

🌍 Για την διαδραστική αυτή εκδήλωση, έχει αποφασιστεί να μην υπάρχει καμία χρηματική επιβάρυνση στους συμμετέχοντες. Το Kinx Gaming θα προσφέρει καθ’όλη τη διάρκεια του Global Game Jame Cyprus σε όλους|όλες τους|τις συμμετέχοντες|ουσες δωρεάν γεύματα και ροφήματα. Στόχος μας έιναι να παρέχουμε ίσες ευκαιρίες για συμμετοχή σε όλα τα άτομα όλων των κοινωνικο-οικονομικών στρωμάτων.

🌍 To πρωτοπόρο αυτό event υποστηρίζουν οι: GameShow Cyprus, Kinx Esports Arena - Nicosia , PrimeTel PLC, GameWorld.gr, Kemanes PrintShop , Bolt, Bionic Electronics και το ενεργειακό ποτό Red Bull Cyprus.

Website: www.globalgamejamcyprus.org

Facebook: https://www.facebook.com/globalgamejamcyprus/

Event Page: https://www.facebook.com/events/470998446935146/

Instagram: https://www.instagram.com/globalgamejamcyprus/

 

Home