Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Τέλος το WhatsApp στα παλιά smartphones

Offsite Team -
04.09.2021 - 09:59

Τέλος το WhatsApp στα παλιά smartphones

Δείτε σε ποια μοντέλα η εφαρμογή δεν θα υποστηρίζεται – Εκατομμύρια χρήστες δεν θα λαμβάνουν μηνύματα

Το WhatsApp θα σταματήσει να λειτουργεί στα παλιά smartphones σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun.

H εφαρμογή δεν θα λειτουργεί σε παλιά μοντέλα κινητών στους επόμενους δύο μήνες με αποτέλεσμα εκατομμύρια χρήστες να μην λαμβάνουν πια κλήσεις και μηνύματα μέσω της εφαρμογής,

Η πλατφόρμα θα καταργήσει την υποστήριξη της, σε περίπου 43 μοντέλα τηλεφώνων από την 1η Νοεμβρίου και  έτσι  κινητά με Android 4.0.4 ή παλαιότερη έκδοση καθώς και iPhone με iOS 9 ή παλαιότερη εγκατάσταση να μην υποστηρίζουν την εφαρμογή

Τα τηλέφωνα αυτά είναι:

  • Samsung Galaxy S3 Mini, Trend II, Trend Lite, Core, Ace 2
  • LG Optimus F7, F5, L3 II Dual, F7 II, F5 II
  • Sony Xperia
  • Huawei Ascend Mate and Ascend D2
  • Apple iPhone SE, 6S, and 6S Plus

Η απόφαση αυτή έρχεται καθώς το WhatsApp πρόσθεσε πολλά νέα χαρακτηριστικά φέτος τόσο στις κλήσεις όσο και στα μηνύματα και η πλατφόρμα φέρεται να ισχυρίζεται πως με τη σταδιακή κατάργηση της σε παλαιότερη θα λειτουργεί με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Protothema.gr

Twitter: Σε δοκιμή η κοινοποίηση κειμένων έως 2.500 λέξεων

Offsite Team -
25.06.2022 - 19:41

Twitter: Σε δοκιμή η κοινοποίηση κειμένων έως 2.500 λέξεων

Έρχονται νέες δυνατότητες στην πλατφόρμα

Ένα νέο εργαλείο δοκιμάζει το Twitter, το «Notes» που επιτρέπει σε χρήστες να μοιράζονται μεγάλα κείμενα μεγέθους 2.500 λέξεων.

Η δοκιμή θα πραγματοποιηθεί επί δύο μήνες σε μικρό αριθμό χρηστών σε ΚαναδάΗΠΑΒρετανία και Γκάνα, σύμφωνα με το BBC και το πρακτορείο Reuters, χωρίς να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το πότε η νέα δυνατότητα θα γίνει ευρέως διαθέσιμη.

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτές είναι οι ηλεκτρονικές συσκευές που θα έχουν ίδιο φορτιστή

Μέχρι στιγμής η πλατφόρμα έχει όριο 280 χαρακτήρων στις αναρτήσεις (tweets), το οποίο ισχύει από το 2017 (πριν το όριο ήταν 140 χαρακτήρες).

Στόχος του Notes είναι να κρατήσει τους χρήστες στο Twitter και να προσελκύσει νέους, δίνοντας τους τη δυνατότητα να κοινοποιούν τον τίτλο ενός κειμένου και έναν σύνδεσμο για πρόσβαση στο πλήρες κείμενο. Οι χρήστες θα μπορούν να τροποποιήσουν τα κείμενα μετά την ανάρτηση τους.

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Alexa: Θα μπορεί να μιλά με τη φωνή σας -ή της γιαγιάς που χάσατε

Το Twitter βρίσκεται εν μέσω διαδικασίας εξαγοράς ύψους 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τον Ίλον Μασκ, τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

Μεταξύ άλλων σχεδίων, ο Μασκ δεν έχει αποκλείσει την πιθανότητα υιοθέτησης ενός νέου μοντέλου χρήσης του Twitter με συνδρομή.

Πηγή: Cnn.gr

Home