Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

18χρονος πετούσε με 219 km υπό την επήρεια αλκοόλ

Offsite Team -
03.06.2019 - 11:38

18χρονος πετούσε με 219 km υπό την επήρεια αλκοόλ

Thumbnail
Χειροπέδες στον νεαρό οδηγό

Τρεις θάνατοι νέων ανθρώπων, από τροχαίες συγκρούσεις μόλις σε 24 ώρες, φαίνεται να μην είναι ικανοί να μας κάνουν να συνειδητοποιήσουμε ούτε την αξία της ζωής, ούτε πως η οδήγηση δεν είναι παιχνίδι.

Πριν ακόμα στεγνώσει το αίμα των νεκρών στην άσφαλτο, τα μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου, βρέθηκαν ενώπιος ενωπίω, με το πρόβλημα. Το πρόβλημα της απλής αντίληψης ότι ο τρόπος χρήσης των οχημάτων μας, έχει άμεσο αντίκτυπο τόσο στη δική μας ζωή, όσο και στη ζωή των γύρω μας.

Γύρω στη μία τα ξημερώματα σήμερα, τα μέλη της Τροχαίας εντόπισαν στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα 219 χιλιομέτρων την ώρα. Αφού το ανέκοψαν, διαπίστωσαν ότι οδηγός ήταν 18χρονος κάτοικος Λευκωσίας, ο οποίος όπως εξακριβώθηκε μετά από σχετικό έλεγχο, οδηγούσε και υπό την επήρεια αλκοόλης. Ο οδηγός συνελήφθη και οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου υπεβλήθη σε τελική εξέταση αλκοόλης, με χαμηλότερη ένδειξη 41μg%, αντί 9μg%.

Με την ολοκλήρωση του ανακριτικού έργου, ο 18χρονος αφέθηκε ελεύθερος, για να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου. Το όχημα που οδηγούσε ο 18χρονος, κρατήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό, για να παραληφθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου διερευνά την υπόθεση.  

Home