Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

18χρονος συνελήφθη 7 μήνες μετά για ληστεία στη Λεμεσό

Offsite Team -
30.03.2021 - 07:58

18χρονος συνελήφθη 7 μήνες μετά για ληστεία στη Λεμεσό

Thumbnail
Είναι η τέταρτη σύλληψη για υπόθεση ληστείας

Στη σύλληψη ενός ακόμη προσώπου προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε στις 5 Αυγούστου 2020, στη Λεμεσό. 

Πρόκειται για άνδρα 18 ετών, ο οποίος καταζητείτο από την Αστυνομία, αφού εναντίον του εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης σχετικά με την πιο πάνω υπόθεση. 

Για την ίδια υπόθεση, έχουν συλληφθεί από την Αστυνομία, άλλα τρία πρόσωπα, ηλικίας 26, 17 και 30 ετών. (Σύλληψη 26χρονου και 17χρονου - Σύλληψη 30χρονου).

Η ληστεία διαπράχθηκε αργά το βράδυ της 5ης Αυγούστου 2020, στη Λεμεσό. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ενώ 26χρονος περπατούσε στην οδό Αγκύρας, δέχθηκε επίθεση από τέσσερα πρόσωπα, τα οποία έκλεψαν τη τσάντα ώμου που κρατούσε. 

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις

Επιστρέφει η μάσκα - Που θα είναι υποχρεωτική ξανά

Offsite Team -
27.06.2022 - 21:46

Επιστρέφει η μάσκα - Που θα είναι υποχρεωτική ξανά

Αύριο αποφάσεις από Υπουργικό - Λεπτομέρειες

Μετά και την αύξηση των κρουσμάτων και την ανησυχία που επικρατεί  το τελευταίο διάστημα, ο υπουργός Υγείας ζήτησε και πήρε εισηγήσεις από τους επιδημιολόγους για τυχόν επαναφορά νέων μέτρων.

Ο Μιχάλης Χατζηπαντέλας αφού έφτασαν ενώπιον του οι εισηγήσεις αποφάσισε όπως στην αυριανή συνεδρίαση του υπουργικό Συμβουλίου που είναι προγραμματισμένη για τις 10 το πρωί πάρει πρόταση για υποχρεωτική μάσκα σε φαρμακεία.

Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξει αυστηρή σύσταση για χρήση μάσκας και σε άλλους χώρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες στόχος στην παρούσα φάση είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών για την τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας.

Σημειώνεται ότι κάποια μέλη της ΣΕΕ εισηγήθηκαν στον υπουργό όπως επιστρέψουν οι μασκες σε εργαζόμενους στην εστίαση κάτι που για την ώρα δεν θα πάει στο υπουργικό για έγκριση. 

Home