Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

200 επαγγελματίες υγείας μέχρι στιγμής εμβολιάστηκαν στο ΓΝ Πάφου

Offsite Team -
20.01.2021 - 12:27

200 επαγγελματίες υγείας μέχρι στιγμής εμβολιάστηκαν στο ΓΝ Πάφου

Thumbnail
Οι επαγγελματίες υγείας του Νοσοκομείου Πάφου είναι πολύ θετικοί να εμβολιαστούν και κάθε μέρα οι αριθμοί είναι αυξημένο

Διακόσιοι περίπου επαγγελματίες υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου εμβολιάστηκαν μέχρι την Παρασκευή, σύμφωνα με την Στέλλα Φεττά , Συντονίστρια  του  COVID- 19  στο Νοσοκομείο Πάφου . 

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ, η κ. Φεττά εξέφρασε την ικανοποίηση της για τον αριθμό των εμβολιασμών του προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου. Επεσήμανε δε,  πως οι επαγγελματίες υγείας του Νοσοκομείου Πάφου είναι πολύ θετικοί να εμβολιαστούν και κάθε μέρα οι αριθμοί είναι αυξημένοι, όπως είπε . 

Όσον αφορά τους εμβολιασμούς του γενικού  πληθυσμού που γίνονται στην Νοσοκομείο Πάφου αλλά και κάθε Τρίτη και Τετάρτη στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς , η κ. Φεττά ανέφερε πως αυτοί συνεχίζονται  με βάση τα ραντεβού που δίδονται από την λίστα και τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και είναι καθημερινοί .

Ενδεικτικά σημείωσε πως σε καθημερινή βάση κλείνονται 70 ραντεβού την ημέρα .

Όπως εξήγησε η κ. Φεττά ως  Επιτροπή Λοιμώξεων και ως Συντονίστρια, όλα κυλούν ομαλά και δεν υπάρχουν καθόλου προβλήματα με τους εμβολιασμούς στο Νοσοκομείο Πάφου .  

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Home