Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Το 2019 φέρνει τριήμερα για ταξίδια

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού
- 31.12.2018

Το 2019 φέρνει τριήμερα για ταξίδια

Thumbnail
Οι Δευτέρες του νέου χρόνου που είναι αργία 

Αρκετές είναι οι αργίες του νέου χρόνου  οι οποίες πέφτουν Δευτέρα, με αποτέλεσμα πολλοί ήδη  να προγραμματίζουν να τις εκμεταλευτούν σπεύδοντας να κανονίσουν κάποιες τριήμερες αποδράσεις από την καθημερινότητα.

Συγκεκριμένα με τον νέο χρόνο υπάρχουν πέντε τριήμερα τα οποία η αργία πέφτει Δευτέρα κάτι το οποίο γεμίζει χαρά τους εργαζόμενους οι οποίοι θα έχουν περισσότερο χρόνο για να περάσουν οικογενειακές στιγμές, αλλά και για να ξεκουραστούν.

  1.  Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019
  2. Ευαγγελισμός της Θεοτόκου 25 Μαρτίου 2019, Δευτέρα
  3. Εθνική Επέτειος ΕΟΚΑ: 1η Απριλίου-Δευτέρα
  4. Αγίου Πνεύματος 17 Ιουνίου 2019, Δευτέρα
  5. Ημέρα του «ΟΧΙ» 28 Οκτωβρίου 2019, Δευτέρα

Το εξαήμερο και το τετραήμερο

Παράλληλα με αυτά τα τριήμερα υπάρχουν και άλλες αργίες οι οποίες μπορούν να γίνουν τετραήμερα ακόμα και εξαήμερα αν προσθέσετε μια μέρα από την ετήσια άδεια σας.

Συγκεκριμένα οι αργίες του Πάσχα οι οποίες διαρκούν από την Μεγάλη Παρασκευή μέχρι και την Δευτέρα του Πάσχα μπορούν να ενωθούν με την Εργατική Πρωτομαγιά που φέτος είναι την Τετάρτη του Πάσχα, βάζοντας οι εργαζόμενοι μια μέρα άδεια την Τρίτη του Πάσχα.

Ενώ οι εργαζόμενοι οι οποίοι δεν θα βρίσκονται σε άδεια την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου θα μπορούν  βάζοντας άδεια την Παρασκευή 16 Αυγούστου να περάσουν ένα ξεκούραστο καλοκαιρινό τετραήμερο.

Εμείς δεν έχουμε παρά να σας ευχηθούμε να περάσετε όμορφα και με σωστό προγραμματισμό αυτές τις Αργίες.

Home