27 κατηγορίες για τους 4 που χτύπησαν αστυνομικούς στη Λεμεσό

27 κατηγορίες για τους 4 που χτύπησαν αστυνομικούς στη Λεμεσό

Ο ένας κατηγορείται και για άσεμνη επίθεση κατά γυναίκας αστυνομικού - Ελεύθεροι υπό όρους και οι 4

Καταχωρήθηκε η υπόθεση σε βάρος των τεσσάρων Ελληνοκυπρίων σε σχέση με την επίθεση σε βάρος  αστυνομικών που σημειώθηκε χθες.

Το δικαστήριο όρισε ημερομηνία για ακρόαση της υπόθεσης στις 15 Φεβρουαρίου 2022. Οι κατηγορούμενοι παραμένουν ελεύθεροι με όρους.Μεταξύ αυτών πρεπει  να υπογράψουν εγγύηση 5 χιλιάδες ευρώ σε μετρητά, να τοποθετηθούν τα στοιχεία του στον κατάλογο stop lista και να υπογραφούν δύο φορές την βδομάδα σε αστυνομικό σταθμό.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Το κατηγορητήριο περιλαμβάνουν συνολικά 27 κατηγορίες και για τους τέσσερις κατηγορούμενους. Ο ένας εκ των κατηγορουμένων ηλικίας 47 ετών αντιμετωπίζει και την κατηγορία της άσεμνης επίθεσης κατά της γυναίκας αστυνομικού.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν γύρω στις 9 χθες (6/1) βράδυ σε οικία στη Λεμεσό, όπου υπήρχε σχετική πληροφορία για οχληρία.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Μόλις τα δύο μέλη της Αστυνομίας έφθασαν στο σημείο, άντρας βγήκε από την εν λόγω οικία και εξύβρισε την αστυνομικό. Ο αστυνομικός τον πληροφόρησε ότι είναι υπό σύλληψη ενώ ταυτόχρονα δεύτερος άντρας βγήκε από την οικία και επιτέθηκε εναντίον των δύο αστυνομικών κτυπώντας τους στο πρόσωπο. Την ίδια στιγμή, εξήλθαν από την οικία και δύο γυναίκες, οι οποίες επίσης επιτέθηκαν εναντίον των μελών της αστυνομίας. 

Home