Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

3 Νεαροί έκλεψαν 30χιλιάδες ευρώ από καταστήματα που εργάζονταν

Offsite Team -
20.07.2019 - 08:47

3 Νεαροί έκλεψαν 30χιλιάδες ευρώ από καταστήματα που εργάζονταν

Thumbnail
Οι τρεις ύποπτοι φέρονται να πωλούσαν διάφορα εμπορεύματα σε πελάτες των καταστημάτων, χωρίς να καταγράφουν τις πωλήσεις

 Στη σύλληψη τριών προσώπων, ηλικίας 22, 23 και 26 χρόνων, προχώρησαν χθες μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από υπάλληλο.

Την υπόθεση κατήγγειλε χθες στην Αστυνομία, 44χρονος ιδιοκτήτης δύο καταστημάτων, τα οποία βρίσκονται στην επαρχία Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ Απριλίου και Ιουλίου, 2019, ενώ οι 22χρονος, 23χρονη και 26χρονος εργάζονταν στα δύο καταστήματα, έκλεψαν το συνολικό χρηματικό ποσό των 30 χιλιάδων ευρώ. Οι τρεις ύποπτοι φέρονται να πωλούσαν διάφορα εμπορεύματα σε πελάτες των καταστημάτων, χωρίς να καταγράφουν τις πωλήσεις στην ταμειακή μηχανή των δύο καταστημάτων και να οικειοποιήθηκαν τα χρήματα των πωλήσεων.

Εναντίον του 22χρονου, της 23χρονης και του 26χρονου, εξασφαλίστηκαν Δικαστικά εντάλματα σύλληψης, βάσει των οποίων αυτοί συνελήφθησαν χθες το βράδυ και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εναντίον τριών προσώπων, ηλικίας 22, 23 και 26 χρόνων, που συνελήφθησαν χθες για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από υπάλληλο.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, μεταξύ Απριλίου και Ιουλίου, 2019, ενώ οι τρεις εργάζονταν σε δύο καταστήματα, στην επαρχία Αμμοχώστου, φέρονται να προέβαιναν σε πωλήσεις εμπορευμάτων, χωρίς αυτές να καταγράφονται και να οικειοποιούνταν τα χρήματα.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου

Home