47χρονος απείλησε την σπιτονοικοκυρά του / Καταζητείται

47χρονος απείλησε την σπιτονοικοκυρά του / Καταζητείται

«Φεύγοντας από εδώ όλα θα γίνουν μπουμ»

Υπόθεση κλοπής από κατάστημα διερευνά η αστυνομική διεύθυνση Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε χτες από ιδιοκτήτη καταστήματος που βρίσκεται εντός πολυκαταστήματος στην  Πάφο, ότι επισκέφτηκαν το κατάστημα του τέσσερα πρόσωπα, δύο άντρες, μια γυναίκα και ένα παιδί τους οποίους είδε να κρατούν διάφορα αντικείμενα από το κατάστημα του.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, αφού παρέμειναν στο κατάστημα του για πέντε με έξι λεπτά αναχώρησαν χωρίς να αγοράσουν οτιδήποτε. Λίγο αργότερα ο ιδιοκτήτης αντιλήφθηκε ότι τα αντικείμενα τα οποία κρατούσαν τα τέσσερα πρόσωπα έλειπαν από το κατάστημα του.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος έδωσε στην Αστυνομία για σκοπούς εντοπισμού των δραστών έναν αριθμό οχήματος το οποίο φαίνεται να ανήκει σε ένα πρόσωπο που διαμένει στην Λεμεσό. Εναντίον του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείται. 

Εξάλλου, υπόθεση απειλής, βιαιοπραγίας, μέθης και ανησυχίας διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία 49χρονη άκουσε δυνατές φωνές προερχόμενες από το υπόγειο της κατοικίας της το οποίο ενοικιάζει σε 47χρονο.

Όταν κατέβηκε για να ζητήσει εξηγήσεις για τις φωνές είδε τον 47χρονο και δύο άγνωστες γυναίκες να συζητούν έντονα με τον 47χρονο να τελεί υπό κατάσταση μέθης και να δημιουργεί ανησυχία.

Ακολούθως η παραπονούμενη επικοινώνησε με την Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν στην σκηνή. 

Όπως διαφάνηκε ο 47χρονος εγκατέλειψε τον χώρο και πριν να φύγει απείλησε την ιδιοκτήτρια, η οποία του είχε ζητήσει να εγκαταλείψει την κατοικία που του ενοικίαζε, πως «φεύγοντας από εδώ όλα θα γίνουν μπουμ».

Εναντίον του 47χρονου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της απειλής, βιαιοπραγίας, μέθης και ανησυχίας και καταζητείται.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας και για τις δύο υποθέσεις συνεχίζονται.

ΚΥΠΕ

Home