Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

500 κομμωτήρια επαναλειτούργησαν στην Πάφο - Τα μέτρα που πήραν

Offsite Team -
21.05.2020 - 19:16

500 κομμωτήρια επαναλειτούργησαν στην Πάφο - Τα μέτρα που πήραν

Thumbnail
Δεν παρατηρήθηκε το οποιοδήποτε πρόβλημα

Πεντακόσια περίπου κομμωτήρια επαναλειτούργησαν σήμερα στην Πάφο, χωρίς να παρατηρηθεί το οποιοδήποτε πρόβλημα, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Κομμωτών Πάφου, Γιώργο Σοφοκλέους.

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<<  

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Σοφοκλέους ανέφερε πως σήμερα, μετά την  ενεργοποίηση του σχεδιασμού για τη δεύτερη φάση χαλαρώσεων, έχουν τεθεί σε επαναλειτουργία κομμωτήρια, κουρεία, κέντρα αισθητικής  και μασάζ. 

Ο κ. Σοφοκλέους ανέφερε πως οι ιδιοκτήτες των κομμωτηρίων άρχισαν εδώ και μέρες τις προετοιμασίες τους πριν από την σημερινή επανέναρξη λειτουργίας τους. 

Ενδεικτικά είπε πως ήδη οι κομμωτές και οι κομμώτριες εργάζονται φορώντας διπλή μάσκα, ενώ, σημείωσε, καταβάλλεται προσπάθεια να μην δημιουργείται συνωστισμός.

Επιπρόσθετα αναφέρθηκε και στα άλλα μέτρα που έχουν ληφθεί όπως είναι η αραίωση των καθισμάτων, τα αντισηπτικά και η χρήση μάσκας και γαντιών. Αποστείρωση, σημείωσε, γίνεται στους νιπτήρες και στα καθίσματα , ενώ οι πετσέτες είναι της μιας χρήσης.  

Ο κ. Σοφοκλέους ανέφερε πως και οι ίδιοι πελάτες τηρούν τα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής. Επίσης στον χώρο του κομμωτηρίου δεν επιτρέπεται η αναμονή σε κανέναν πελάτη, ενώ έχουν αφαιρεθεί από τους χώρους των κομμωτηρίων όσα καθίσματα δεν χρησιμοποιούνται.  

ΚΥΠΕ

Home