Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

6 άτομα «έστησαν» πόκερ σε υποστατικό στην Πάφο

Offsite Team -
20.12.2021 - 08:52

6 άτομα «έστησαν» πόκερ σε υποστατικό στην Πάφο

Τα έξι πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς

Ενόψει της εορταστικής περιόδου, εντατικοποιούνται οι εκστρατείες της Αστυνομίας για πάταξη της κυβείας αλλά και του ηλεκτρονικού τζόγου. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια το Σαββατοκύριακο διενεργήθηκε επιχείρηση για πάταξη της κυβείας στην Επαρχία Πάφου.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, μέλη του ΟΠΕ Πάφου με επικεφαλής τον υπεύθυνο, διενήργησαν το Σαββατοκύριακο επιχείρηση για πάταξη της κυβείας σε υποστατικό στην Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ στην Έμπα. Κατά την είσοδο τους εντόπισαν να επιδίδονται σε πόκερ έξι άτομα, μεταξύ των οποίων και ο υπεύθυνος του υποστατικού.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Τα έξι πρόσωπα κατηγορήθηκαν όλοι γραπτώς για τα αδικήματα της κυβείας και επιπρόσθετα για τις παραβάσεις του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου που διέπραξαν με σκοπό να κλητευθούν αργότερα στο Δικαστήριο.

Κατά την έρευνα που έγινε στο υποστατικό κατασχέθηκαν ως τεκμήρια 52 τραπουλόχαρτα και 128 φίσσες διαφόρων χρωμάτων. Δύο από αυτούς μεταφέρθηκαν στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου καθότι εκκρεμούσαν εναντίον τους δικαστικά εντάλματα προστίμων και αφού τα εξόφλησαν αφέθηκαν ελεύθεροι. Οι εκστρατείες θα συνεχιστούν.

ΚΥΠΕ

Home