Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

750 γάμοι έγιναν το 2021 στη Γεροσκήπου

Offsite Team -
10.02.2022 - 19:02

750 γάμοι έγιναν το 2021 στη Γεροσκήπου

Στον Δήμο Γεροσκήπου τελέστηκαν 256 πολιτικοί γάμοι

Ικανοποιητικά εργάστηκε το Γραφείο Τέλεσης Πολιτικών Γάμων στον Δήμο Γεροσκήπου κατά τους τελευταίους μήνες του 2021 σύμφωνα με την Μαρίνα Πολυβίου Υπεύθυνη του Γραφείου Τέλεσης Πολιτικών Γάμων στην Γεροσκήπου, προσθέτοντας πως το 2021 τελέστηκαν 750 γάμοι, ενώ ικανοποιητικές είναι οι προβλέψεις και για το 2022. 

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η κ. Πολυβίου ανέφερε πως  μέχρι 31.12.21 στον Δήμο Γεροσκήπου τελέστηκαν επτακόσιοι πενήντα γάμοι, εκφράζοντας την ικανοποίηση της με βάση τα δεδομένα της πανδημίας  και τις ακυρώσεις που έγιναν το απερχόμενο έτος. Όσο για το 2020 η κ. Πολυβίου σημείωσε πως στον Δήμο Γεροσκήπου τελέστηκαν 256 πολιτικοί γάμοι. 

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Σε σχέση με το 2022 μέχρι στιγμής είπε, έχουν κλείσει επτακόσιους σαράντα γάμους από την αρχή του έτους και συνεχίζονται οι κρατήσεις από τους μελλόνυμφους. Επιπρόσθετα η κ. Πολυβίου ανέφερε πως η Τοπική Αρχή δίδει μεγάλη σημασία στην τέλεση πολιτικών γάμων αφού αποτελούν μεγάλο έσοδο που εισρέει στα Ταμεία του Δήμου Γεροσκήπου. 

Πολιτικοί γάμοι στην Γεροσκήπου τελούνται συνέχισε, στα ξενοδοχεία της περιοχής, στην Κάτω Βρύση που αποτελεί εξωτερικό χώρο, στην  Πέτρα του Ρωμιού που αποτελείται από τις πιο φημισμένες ακτές της Κύπρου, στο Aphrodite Hills αλλά και προς την περιοχή της Τίμης. 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Home