Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αεροδρόμιο Πάφου: Έμφαση στην καθαριότητα του περιβάλλοντα χώρου

Offsite Team -
24.11.2022 - 13:34

Αεροδρόμιο Πάφου: Έμφαση στην καθαριότητα του περιβάλλοντα χώρου

Ο Δήμαρχος Πάφου αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της αλλαγής της εικόνας που παρουσιάζει σήμερα ο χώρος αυτός

Συνάντηση με θέμα την καθαριότητα, τον εξωραϊσμό και την τοπιοτέχνηση του περιβάλλοντα χώρου του αερολιμένα Πάφου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στην αίθουσα συνεδριάσεων του αεροδρομίου Πάφου. 

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος ο Δημαρχεύων Γεροσκήπου Κυριάκος Χατζηβασίλης, εκπρόσωποι του Τμήματος Δασών, η Διευθύντρια της Πολιτικής αεροπορίας, ο Διευθυντής της ΕΤΑΠ Νάσος Χατζηγεωργίου και ο Διευθυντής του αεροδρομίου Πάφου Γιάννης Χάρπας. 

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Πάφου αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της αλλαγής της εικόνας που παρουσιάζει σήμερα ο χώρος που περιβάλλει το αεροδρόμιο Πάφο, καθώς και σε θέματα καθαριότητας αλλά και σε διαφημιστικές πινακίδες για τις οποίες δεν υπάρχει άδεια τοποθέτησής τους.

Είναι κοινή διαπίστωση όλων ότι η επέκταση του κτιρίου του αερολιμένα Πάφου είναι επιβαλλόμενη, είπε ο κ. Φαίδωνος Αναφέρθηκε στα προβλήματα που συζητήθηκαν κατά τη σύσκεψη των Τοπικών αρχών της επαρχίας Πάφου και άλλων φορέων, κυρίως σε όσα έχουν να κάνουν με τον γενικότερο εξωραϊσμό του περιβάλλοντος χώρου όπως κλαδέματα, καθαριότητες, θέματα φωτισμού και πεζοδρομίων στην ευρύτερη περιοχή.

Το αεροδρόμιο Πάφου βρίσκεται στα όρια δύο μικρών κοινοτήτων που δεν έχουν την επάρκεια και τα μέσα για να προβούν σε αυτές τις εργασίες, συνέχισε ο κ. Φαίδωνος. Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια θα συμβάλουν οικονομικά ο Δήμος Πάφου και οι άλλοι Δήμοι αλλά και η Hermes Airports, για να ολοκληρωθεί η πρωτοβουλία εντός Δεκεμβρίου. Απηύθυνε επίσης έκκληση στην Hermes Airports να είναι πιο αυστηρή στην συντήρηση του αεροδρομίου Πάφου.

Από την πλευρά του ο Διευθυντής του αεροδρομίου Πάφου Γιάννης Χάρπας χαιρέτησε τις προσπάθειες που καταβάλλονται αλλά και τα έργα που γίνονται για το αεροδρόμιο Πάφου και την αναβάθμιση του. Είπε ότι γίνονται προσπάθειες για την εκμετάλλευση του παλαιού κτιρίου του αεροδρομίου Πάφου, κάτι που μέχρι σήμερα δεν έγινε κατορθωτό, όπως είπε. 

Εξάλλου η Διευθύντρια της Πολιτικής Αεροπορίας του αερολιμένα Πάφου Βασιλική Θεοδώρου είπε πως αναμένουν να υλοποιηθούν όλα τα μέτρα που αποφασίστηκαν κατά τη σύσκεψη σε σύντομο χρονικό διάστημα.   

KYΠΕ

Home