Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Άφαντος ο καταζητούμενος για το φόνο της 36χρονης στη Λεμεσό

Offsite Team -
12.10.2020

Άφαντος ο καταζητούμενος για το φόνο της 36χρονης στη Λεμεσό

Thumbnail
Ο 29χρονος δεν έχει μεταβεί ούτε στην εργασία του τις τελευταίες ημέρες

Κανένα ίχνος του 29χρονου καταζητούμενου για την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης της 36χρονης Iryna Hurskaya, από τη Λευκορωσία, η οποία ανευρέθηκε χθες νεκρή στην οικία της, στον Άγιο Τύχωνα Λεμεσού, δεν έχει εντοπιστεί.

Οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό και επικεντρώνονται στον εντοπισμό του 29χρονου, που φαίνεται ότι είχε φιλικές σχέσεις με το θύμα και μετέβαινε συχνά στην οικία.

Το γεγονός ότι ο 29χρονος δεν έχει μεταβεί ούτε στην εργασία του τις τελευταίες ημέρες, ενισχύουν τις υποψίες των διωκτικών αρχών, οι οποίες έχουν καλέσει για ανάκριση συγγενικά πρόσωπα του καταζητούμενου και έχουν διενεργήσει συγκεκριμένες έρευνες.

Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, το θύμα φέρει πολλαπλές κακώσεις στο πρόσωπο, ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να διαπιστωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού.

Υπενθυμίζεται ότι η 36χρονη εντοπίστηκε νεκρή στο υπνοδωμάτιο από τον 15χρονο γιο της, ο οποίος είχε να την δει από το απόγευμα της Παρασκευής, και φίλη της. Σε κατάθεσή του αναφέρει πως άκουσε κάποιες φωνές τα ξημερώματα του Σαββάτου, ενώ αυτός βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο του, ωστόσο δεν έδωσε σημασία, θεωρώντας πως δεν προέρχονταν από το σπίτι.

Τα δυο μικρότερα παιδιά της 36χρονης, 3 και 6 χρόνων, απουσίαζαν από το μεσημέρι της Παρασκευής, καθώς θα περνούσαν το Σαββατοκύριακο μαζί με τον πρώην σύζυγό της.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Home