Αγγελίδης: «Με συνεργασία των θεσμών θα πατάξουμε τη διαφθορά»

Αγγελίδης: «Με συνεργασία των θεσμών θα πατάξουμε τη διαφθορά»

Έδωσε το στίγμα της σημερινής συνάντησης στο Προεδρικό

Η πάταξη της διαφθοράς είναι κάτι που απασχολεί συνεχώς τη Νομική Υπηρεσία, είπε σήμερα ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας κ. Σάββας Αγγελίδης, εκφράζοντας την πεποίθηση σε συνεργασία και με τους άλλους θεσμούς, θα αντιμετωπιστεί η διαφθορά.

Σε ερώτηση αν η συζήτηση στη σημερινή συνάντηση αφορούσε ένα γενικότερο πλαίσιο αντιμετώπισης της διαφθοράς, ο κ. Αγγελίδης είπε πως αυτό ήταν που απασχόλησε τη σημερινή συνάντηση. Η πάταξη της διαφθοράς είναι κάτι που απασχολεί συνεχώς τη Νομική Υπηρεσία, όπως και η αναβάθμιση και η τροποποίηση σχετικών νομοθεσιών, έτσι ώστε να είναι πιο αποτελεσματικές και σε θέματα διαδικασιών, δικονομίας, αλλά και αδικημάτων.

Σημείωσε επίσης ότι «ως εκ τούτου είναι κάτι το οποίο, σε συνεργασία και με τους άλλους θεσμούς, πιστεύω ότι θα το αντιμετωπίσουμε», και πρόσθεσε ότι η βούληση για πάταξη της διαφθοράς είναι αυτονόητη.

Σε άλλη ερώτηση είπε ότι η Νομική Υπηρεσία λειτουργεί πάντοτε στο πλαίσιο των διαδικασιών και αυτό πρέπει να συνεχίσουν να κάνουν έτσι ώστε να υπάρξουν και καλά αποτελέσματα χωρίς να δίνουμε την εντύπωση ότι γίνονται ενέργειες χωρίς να έχουν ουσία.

 

Home