Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αγία Νάπα: 22χρονος παραδέχτηκε τρεις βιασμούς

Offsite Team -
01.06.2022 - 15:22

Αγία Νάπα: 22χρονος παραδέχτηκε τρεις βιασμούς

Τον αναγνώρισε ένα από τα θύματα μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης

Σε δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου που θα συνεδριάσει στις 29 Ιουνίου, παραπέμφθηκε σήμερα νεαρός ηλικίας 22 ετών ο οποίος φέρεται να παραδέχθηκε τρεις βιασμούς γυναικών στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.  

Σήμερα έληγε το διάταγμα προσωποκράτησης του 22χρονου και η Αστυνομία τον οδήγησε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο τον παρέπεμψε για δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου.

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο 22χρονος αφορούν αρπαγή ή απαγωγή με σκοπό να υποβληθεί πρόσωπο σε σεξουαλική κακοποίηση, απαγωγή, βιασμός, σεξουαλική κακοποίηση δια διείσδυσης και άσεμνη επίθεση εναντίον γυναίκας.

Υπενθυμίζεται ότι την περίοδο μεταξύ 18 Απριλίου και μέσα Μαΐου, η Αστυνομία στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου δέχθηκε τρεις καταγγελίες από τουρίστριες που διέμεναν στην Αγία Νάπα, ότι άγνωστο πρόσωπο τις βίασε.

Η Αστυνομία εξασφάλισε από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης οπτικά πλάνα και μία από τις παραπονούμενες φέρεται να αναγνώρισε τον 22χρονο ως το άτομο που κατήγγειλε για τον βιασμό της.

Πολίτης φέρεται να αναγνώρισε το πρόσωπο από φωτογραφία και έδωσε πληροφορίες για τον χώρο διαμονής του.

Ο ύποπτος συνελήφθη τη Δευτέρα 23 Μαΐου και τέθηκε υπό κράτηση. Ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε στην Αστυνομία τους τρεις βιασμούς των επισκεπτριών που υπέβαλαν καταγγελία.

Ο νεαρός οδηγήθηκε την Τρίτη 24 Μαΐου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για οκτώ ημέρες.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

ΚΥΠΕ

Home