Αγία Νάπα: Σήμα Κινδύνου για να μην χαθεί το Brand name

Αγία Νάπα: Σήμα Κινδύνου για να μην χαθεί το Brand name

Οι τοπικές αρχές ζητούν μέτρα με αφορμή το περιστατικό βιασμού 19χρονης

Για συνέπειες στο τουρισμό φοβούνται τοπικοί παράγοντες και ο Δήμος Αγίας Νάπας εξαιτίας της δυσφημισης, εξαιτίας και της έκτασης που πήρε στον διεθνή τύπο η υπόθεση βιασμού 19χρονης Βρετανίδας Τουρίστριας από ομάδα 12 Ισραηλινών.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα μάς ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος εξέφρασε την ανησυχία του για το περιστατικό αυτό και τις διαστάσεις που πήρε στο εξωτερικό τονίζοντας ότι και στο παρελθόν η Αγία Νάπα βρέθηκε σε κλοιό δυσφήμησης ωστόσο με ενέργειες που έγιναν κατάφεραν να μην επηρεαστεί ο τουρισμός.

Ο κύριος Καρούσος στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι θα πρέπει να υπάρξει έλεγχος έτσι ώστε να μην φέρουν οι συμπεριφορές κάποιας μερίδας τουριστών πρόβλημα στην εικόνα της Αγίας Νάπας και της Κύπρου γενικότερα, καθώς αυτό θα έχει μεγάλες συνέπειες για την Οικονομίας της χώρος.

Μάλιστα ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας τόνισε ότι η Πολιτεία θα πρέπει να βρεί τις λύσεις μέσα από νομοθεσίες έτσι ώστε να σταματήσει μια μεμονωμένη ηλικιακή ομάδα τουριστών να ενοχλεί την πλειοψηφία μέσα από τις συμπεριφορές και τις πράξεις της. 

Πυρά σε Πολιτεία

Ο Γιάννης Καρούσος έστρεψε τα πυρά του και προς την Βουλή για την αναστολή ψήφισης του νόμου για την Ηχορύπανση, τονίζοντας ότι με την ανοχή Βουλευτών έχουμε πετύχει να μετατρέψουμε τα τουριστικά θέρετρα σε υπαίθρια κλαμπ.  

Παράλληλα όπως είπε λόγω ελλιπών ελέγχων περίπτερα και υπεραγορές πωλούν ότι θέλουν καθώς δεν υπάρχουν ωράρια και ο καθένας κάνει ότι θέλει.

Καταληκτικά, ο κύριος Καρούσος κληθείς να αναφέρει εάν προτίθεται να λάβει καποιες πρωτοβουλίες για να βελτιωθεί η κατάσταση, τόνισε ότι ο ίδιος τόνισε επανειλημμένα τα προβλήματα, επισημαίνοντας ότι αν η πολιτεία πάρει πρωτοβουλίες μπορεί με το άνοιγμα της Βουλής σε δύο μήνες να ψηφιστούν νομοθεσίες που θα ελαχιστοποιούν τέτοιες συμπεριφορές. 

 

Home