Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αγία Νάπα: Στις 20/11 η φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Διάκοσμου

Offsite Team -
04.11.2022 - 13:41

Αγία Νάπα: Στις 20/11 η φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Διάκοσμου

Φαντασμαγορική αναμένεται να είναι φέτος η εκδήλωση Φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Διάκοσμου στην Αγία Νάπα

Φαντασμαγορική αναμένεται να είναι φέτος η εκδήλωση Φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Διάκοσμου στην Αγία Νάπα, η οποία εκτός από την μεγάλη Συναυλία με τον γνωστό ΄Ελληνα τραγουδιστή Γιώργο Τσαλίκη και τους Κings, το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιλαμβάνει και πολλές εκπλήξεις.

dsvsd

Το πρόγραμμα αρχίζει στις 4.00μ.μ με τον Γιορτινό Φιλανθρωπικό Μαραθώνιο, o οποίος θα διεξαχθεί κατά μήκος της Λεωφόρου Μακαρίου και στον οποίο συμμετέχουν ο ΄Αγιος Βασίλης και οι Μασκότ της Disney. Στις 4.20μ.μ το Evolution Dance Studio θα παρουσιάσει το «Χριστουγεννιάτικο όνειρο» και ακολουθούν στις 4.30μ.μ  και 4.45μ.μ αντίστοιχα, οι χορευτικές παραστάσεις «Με μια σκάλα στο Φεγγάρι» από το Freedom Dance Studio και «Κοριτσάκι με τα σπίρτα & Καρυοθραύστης» από το Outplay Dance Studio και το  3533 Junior Dance Company ενώ στις 5.15μ.μ θα κάνει την εμφάνισή της η Μπάντα Κρουστών Batukinio.

mhvkh

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου η ώρα 5.20μ.μ θα ανάψει με το πάτημα ενός κουμπιού την Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και αμέσως μετά η Σχολή Χορού Passion Dancing Group θα παρουσιάσει την χορευτική παράσταση «It’s Passion Christmas».

Η βραδιά θα κλείσει με την μεγάλη συναυλία που θα δώσει στις 6.00μ.μ ο γνωστός ΄Ελληνας τραγουδιστής  Γιώργος Τσαλίκης μαζί με τους Κings οι υπόσχονται να ξεφαντώσουν το κοινό χαρίζοντας τους αξέχαστες και ανεπανάληπτες στιγμές.

Στο χώρο θα διεξάγεται επίσης Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Παζαράκι των Συνδέσμων Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Νάπας «Αντώνης Τσόκκος» και του Δημόσιου Κοινοτικού Νηπιαγωγείου Αγίας Νάπας.  Επίσης, ο ΄Αη Βασίλης θα κυκλοφορεί ανάμεσα στο κοινό και θα μοιράζει δώρα σε όλα τα παιδιά.

Home