Αγία Νάπα: Τι έδειξαν οι εξετάσεις για το ατύχημα στο λούνα παρκ

Αγία Νάπα: Τι έδειξαν οι εξετάσεις για το ατύχημα στο λούνα παρκ

Δείχνουν ανθρώπινο λάθος

Προκαταρκτικές εξετάσεις για το ατύχημα πραγματοποιηθήκαν από την Αστυνομία και το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν το πρωί του Σαββάτου (13/4) από πλευράς Αστυνομίας και του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας δείχνουν ότι πρόκειται για ανθρωπινό λάθος. 

Συγκεκριμένα, ο χειριστής του παιχνιδιού φαίνεται να μην είχε ελαττώσει ταχύτητα όπως θα προβλέπεται με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε μεταλλικό πάσσαλο άλλου παιχνιδιού όπου βρισκόταν δίπλα. 

Αποτέλεσμα αυτού μητέρα και γιος να τραυματιστούν σοβαρά. 

Το πάρκο λειτουργεί με όλες τις απαραίτητες άδειες ενώ αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Αγία Νάπα αποστολή της γερμανικής εταιρείας η οποία κι ελέγχει σχολαστικά όλα τα παιχνίδια του λούνα παρκ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αυτό είναι το πρώτο ατύχημα το οποίο συμβαίνει στο λούνα παρκ από το 1999, ημερομηνία που λειτούργησε για πρώτη φορά το λούνα παρκ

Υπενθυμίζουμε ότι το ατύχημα συνέβη το βράδυ της Παρασκευής (12/4), όταν μάνα και γιος βρίσκονταν σε περιστρεφόμενη κούνια, τμήμα της κούνιας φαίνεται ότι κόπηκε με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό και της 47χρονης και του 7χρονου. 

Τα δύο άτομα μεταφέρθηκαν σε κλινική στην Αγία Νάπα ωστόσο λόγο της σοβαρής κατάστασης τους διακομίστηκαν σε εξειδικευμένη ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό.

Το αγοράκι υπέστη σοβαρό κάταγμα στο πόδι, ενώ η μητέρα φέρει θλαστικό τραύμα στο γόνατο, κάταγμα στο δεξί χέρι κρανιοεγκεφαλική κάκωση. 

Μητέρα και γιος νοσηλεύονται σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό.

Η Αστυνομία διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.  

Home