Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αίαντας / Αναστασία:Γιατί δεν έστειλαν ακόμα το πόρισμα στον Γ.Ε.

Του Γιώργου Μιχαηλίδη -
08.10.2021 - 11:10

Αίαντας / Αναστασία:Γιατί δεν έστειλαν ακόμα το πόρισμα στον Γ.Ε.

Η Αρχή θα προβεί σε εισηγήσεις στον Γεν. Εισαγγελέα

Του Γιώργου Μιχαηλίδη

Καθυστερούν για λίγες μέρες οι εξελίξεις στην έρευνα που διεξάγει η Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά Αστυνομίας με αφορμή τη διαμαρτυρία του Κινήματος «Ως Δαμέ» που έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο στη Λευκωσία. Στην Αρχή καταγγέλθηκε η αλόγιστη βία που άσκησε η Αστυνομία με συνέπεια τον τραυματισμό στο μάτι της Αναστασίας Δημητριάδου με τη χρήση πεπιεσμένου νερού από το Αντιοχλαγωγικό όχημα «ΑΙΑΝΤΑΣ».

 

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Νεότερες πληροφορίες που δόθηκαν σήμερα το πρωί στην Offsite έκαναν λόγο ότι οι ποινικοί ανακριτές ακόμα να δώσουν την τελική τους θέση κάτι που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα. Σημειώνεται ότι η τελική έκθεση διαμορφώνεται μετά από τις ξεχωριστές εκθέσεις των μελών της Αρχής και την τελική έκθεση του προέδρου της Αρχής Ανδρέα Πασχαλίδη η οποία υπερισχύει των άλλων μελών.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Ο ίδιος ο κ. Πασχαλίδης μιλώντας στην Offsite ανέφερε ότι «θα συνέλθουμε εντός της ερχόμενης εβδομάδας για να καταλήξουμε στο τελικό πόρισμα. Πάντως, όπως πληροφορούμαστε, η Αρχή θα προβεί σε εισηγήσεις προς τον Γενικό Εισαγγελέα.

Σημειώνεται ότι τον Φεβρουάριο μετά τα επεισόδια έγινε ντόρος για τη χρήση του Αίαντα και το κατά πόσον θα έπρεπε να παρεμβαίνει σε καταστολή  επεισοδίων. Ωστόσο, το αντιοχλαγωγικό όχημα δεν αποσύρθηκε αλλά η παρουσία του είναι… διακριτική σε επεισόδια. 

 

Home