Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αίθριος ο καιρός- Έρχεται άνοδος θερμοκρασίας

Offsite Team -
24.09.2022 - 07:18

Αίθριος ο καιρός- Έρχεται άνοδος θερμοκρασίας

Στους 31 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ από την Κυριακή αναμένεται σταδιακά ασθενής ψηλή πίεση.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που αρχικά τις πρωινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες μέσες νεφώσεις. Μετά το μεσημέρι ενδέχεται να εμφανιστούν τοπικά αυξημένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και από το απόγευμα μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, και στα νότια παράλια ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα στα ανατολικά παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και το απόγευμα τοπικά στα δυτικά παράλια ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

>>>>>Διαβάστε επίσης: Ζητούν DNA για έλεγχο πιστοποιητικών γέννησης ύποπτων αλλοδαπών<<<<

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί αργότερα ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά και στα νότια παράλια και λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που την Κυριακή θα εμφανιστούν τοπικά αυξημένες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες, κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά άνοδο μέχρι την Δευτέρα, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Τρίτη δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Home