Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ακόμη ένας μαθητής του Λανιτείου θετικός στον κορωνοϊό

Offsite Team -
04.11.2020 - 12:53

Ακόμη ένας μαθητής του Λανιτείου θετικός στον κορωνοϊό

Thumbnail
10 μαθητές εξακολουθούν να νοσούν

Ένας ακόμη μαθητής του Λανιτείου Λυκείου Λεμεσού βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των μαθητών που αυτή τη στιγμή νοσούν στους 10.

Σύμφωνα με ανάρτηση της διεύθυνσης του σχολείου, το Υπουργείο Υγείας ενημέρωσε ότι θετικός στον ιό είναι μαθητής που βρίσκεται ήδη σε αυτοπεριορισμό καθώς είχε προσβληθεί από κορωνοϊό μέλος της οικογένειας του.

 

Με βάση και τα σημερινά δεδομένα, προστίθεται, συνολικά 13 μαθητές έχουν προσβληθεί από Covid-19, ενώ από αυτούς 10 εξακολουθούν να νοσούν και παραμένουν σε αυτοπεριορισμό για 14 μέρες. Οι μαθητές βρίσκονται σε αναμονή για δεύτερη εργαστηριακή εξέταση στο τέλος της περιόδου αυτοπεριορισμού και εφόσον είναι αρνητικό, θα μπορέσουν να επιστρέψουν στο σχολείο.

 

Επίσης, 161 μαθητές  έχουν δηλωθεί, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, ως στενές επαφές με τα θετικά περιστατικά και έχουν τεθεί σε αυτοπεριορισμό, ενώ από αυτούς οι 46 επέστρεψαν σήμερα στο σχολείο, αφού παρήλθαν οι 14 μέρες και είναι αρνητικοί στον ιό.

Η διεύθυνση του Λανιτείου Λυκείου τονίζει ξανά την ανάγκη τήρησης όλων των οδηγιών των υγειονομικών πρωτοκόλλων εντός και εκτός του σχολείου, σημειώνοντας πως στην πλειοψηφία τους τα περιστατικά που καταγράφηκαν προήλθαν από εξωσχολικές δραστηριότητες.

ΚΥΠΕ

Home