Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Άλλα 30 κρούσματα στα κατεχόμενα / Νέα »μέτρα»

Offsite Team -
13.02.2021 - 21:49

Άλλα 30 κρούσματα στα κατεχόμενα / Νέα »μέτρα»

Thumbnail

Ο συνολικός αριθμός ανήλθε στα 3.037

Το «υπουργικό» αποφάσισε να επεκτείνει την απαγόρευση κυκλοφορίας στα κατεχόμενα για ακόμα μια εβδομάδα, σύμφωνα με τον «πρωθυπουργό» Ερσάν Σανέρ.

Σύμφωνα με τον κ. Σανέρ, η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύσει από τις 15 Φεβρουαρίου στις 0500 ως τις 22 Φεβρουαρίου στις 0500.

Είπε επίσης ότι οι υπηρεσίες delivery και οι διαδικτυακές πωλήσεις θα επιτρέπονται μεταξύ 1100 και 2100 μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου, καθώς και ότι οι τράπεζες θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε αργότερα αναφέρθηκε ότι αποφασίστηκε επίσης να επιτραπεί στους τελειόφοιτους του λυκείου να μεταβαίνουν στις ελεύθερες περιοχές καθημερινά με την υποχρέωση να κάνουν εξέταση PCR κάθε επτά ημέρες και να χρησιμοποιούν λεωφορεία για να πάνε στο σχολείο.

Εξάλλου, ακόμα 30 νέα περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν το Σάββατο στα κατεχόμενα από σύνολο 4.337 τεστ που διενεργήθηκαν το τελευταίο 24ώρο.

Σε γραπτή του δήλωση ο «υπουργός» υγείας Αλί Πιλλί ανέφερε ότι οι 9 ήταν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 21 ήταν μολύνσεις εντός της κοινότητας.

Δεκαεπτά προέρχονται από τη Λευκωσία, 12 από την Κερύνεια και 1 από το Τρίκωμο.

Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό στα κατεχόμενα είναι 3.037. Δεκαεπτά άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.

Home