Αλλάζει η Λάρνακα - Τα μεγάλα έργα που έρχονται

Αλλάζει η Λάρνακα - Τα μεγάλα έργα που έρχονται

Η μετακίνηση των διυλιστηρίων και τα έργα που αναμένουν οι Λαρνακείς - Ο Δήμαρχος Λάρνακας στην Offsite on air

Την εκπομπή ''Offsite on Air'' χορηγεί η Τράπεζα Κύπρου 

Γράφει η Αλεξία Μιχαηλίδου,

Για τα νέα μεγάλα έργα που αναμένει η Λάρνακα αλλά και το λιμάνι της πόλης μίλησε στην εκπομπή ''Offsite on Air''  ο Δήμαρχος της Λάρνακας, κύριος Ανδρέας Βύρας.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Όσον αφορά την μαρίνα Λάρνακας ο Δήμος βρίσκεται στην αναμονή για την έγκριση του Market Plan για την έναρξη διαδικασιών, οι οποίες υπολογίζονται να ξεκινήσουν τον Μάρτιο με Απρίλιο του 2022.

Όπως ανάφερε ο Δήμαρχος Ανδρέας Βύρας πρόκειται για ένα έργο αρκετών εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ. 

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Ένα άλλο σημαντικό έγο για την πόλη του Ζήνωνα είναι η μετακίνηση των διυλιστηρίων και σύμφωνα με τον κύριο Βύρα παρά τις καθυστερήσεις λόγω ανέγερσης του νέου τερματικού στη περιοχή του Βασιλικού, συνεχίζεται η μετακίνηση των δεξαμενών με πιθανή παράδοση γύρω στο Μάρτιο 2022.

Παράλληλα σύμφωνα με τις τελευταίες ενημερώσεις των διυλιστηρίων σύντομα ξεκινούν και οι τελευταίες κατεδαφίσεις των δεξαμενών υγραερίου της ExxonMobil.

Τα μεγάλα έργα που αλλάζουν την Λάρνακα

Την ίδια ώρα όπως ανέφερε εντός του Νοεμβρίου τελειώνει το έργο του Κοινοτικού Κέντρου αλλά και μια σειρά πεζοδρομοποιήσεων και πλακοστρώσεων στο κέντρο της πόλης.

Τέλος παρά τις καθυστερήσεις στην Δημοτική Αγορά, μέχρι το τέλος του χρόνου προβλέπεται και η παράδοση της νέας Δημοτικής Αγοράς.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην εκπομπή 'Offsite on Air' ο κ. Ανδρέας Βύρας:

Home