Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αλλάζει ο καιρός από το απόγευμα - Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Offsite Team -
01.06.2020 - 14:57

Αλλάζει ο καιρός από το απόγευμα - Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Thumbnail
Αναλυτικά το δελτίο καιρού

Το απόγευμα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα παρατηρούνται κατά διαστήματα δυνατό να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά και στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για Ios <<<  

Απόψε, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται τοπικά να δώσουν μεμονωμένη, κυρίως ελαφρά, βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 17 στα νότια και στα ανατολικά παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Ο καιρός μέχρι την Παρασκευή 

Αύριο, αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται κατά διαστήματα δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, στα ορεινά, στα βόρεια αλλά και σε περιοχές στο εσωτερικό ή και στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως θαλάσσιοι, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν μέχρι το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Τοπικά, στα νότια και νοτιοδυτικά, θα πνέουν ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα, στα νότια και δυτικά, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται το μεσημέρι και το απόγευμα πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά ή και σε περιοχές του εσωτερικού.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Πέμπτη, παραμένοντας σε κάποιες περιοχές λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Παρασκευή, αναμένεται μικρή άνοδος στη θερμοκρασία για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Home