Αλλάζει ο καιρός - Έρχεται κρύο και βροχές

Αλλάζει ο καιρός - Έρχεται κρύο και βροχές

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού - Και σκόνη στο μενού του καιρού

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ ασθενής χαμηλή πίεση αναμένεται από το απόγευμα της Παρασκευής. Στην ατμόσφαιρα, μέχρι και την Παρασκευή θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη, με παροδικά αυξημένες συγκεντρώσεις. Από το πρωί του Σαββάτου η σκόνη αρχίζει να υποχωρεί.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με παροδικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, που δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Απόψε ο καιρός θα παραμείνει μερικώς συννεφιασμένος, κυρίως από μέσες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 13 στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, διαστήματα με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με αυξημένες, κυρίως μέσες, νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέχρι νοτιοανατολικοί και το απόγευμα στα δυτικά και στα βόρεια μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και στο ανατολικό μισό του νησιού, ως επί το πλείστον από το μεσημέρι και μετά. Το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κατά διαστήματα.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Η θερμοκρασία την Παρασκευή θα σημειώσει πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ το Σαββατοκύριακο θα σημειώσει περαιτέρω μικρή πτώση για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Home