Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής θετικός στον κορωνοϊό στην Κύπρο

Offsite Team -
21.07.2020 - 17:16

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής θετικός στον κορωνοϊό στην Κύπρο

Thumbnail
2 νέα κρούσματα ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας

Σύμφωνα με την ενημέρωση, ένα από τα 2 κρούσματα πρόκειται για ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για Πορτογάλο ποδοσφαιριστή της Δόξας Κατωκοπιάς, ο οποίος ήρθε από Πορτογαλία μέσω Αθήνας στις 18/7, αφού εξασφάλισε ειδική άδεια.

Κατά την άφιξή του προσκόμισε πιστοποιητικό αρνητικού PCR τεστ. Με έξοδα της ομάδας του υποβλήθηκε στην εξέταση ιδιωτικά πριν αρχίσει τις προπονήσεις.

Τι αναφέρει με ανακοίνωση της η Δόξα:

Το Σωματείο ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι. Κατωκοπιάς ενημερώνει ότι ποδοσφαιριστής της ομάδας, βρέθηκε θετικός στον ιό Covid-19.

Ο ποδοσφαιριστής πριν την άφιξή του στην Κύπρο πέρασε από εξέταση Covid-19, με το αποτέλεσμα να είναι αρνητικό. Όπως σε κάθε περίπτωση άφιξης ποδοσφαιριστή από το εξωτερικό, με πρωτοβουλία της ομάδας μας, υποβλήθηκε εκ νέου σε εξέταση Covid-19, σε συνεργασία με ιδιωτικό ινστιτούτο. Το αποτέλεσμα της εξέτασης εκδόθηκε σήμερα και είναι θετικό.

Ο ποδοσφαιριστής μετά την άφιξή του παρέμεινε σε καραντίνα, σε ξενοδοχείο και δεν ενσωματώθηκε σε οποιαδήποτε δραστηριότητα της ομάδας, ούτε ήρθε σε επαφή με οποιοδήποτε μέλος του προσωπικού της ομάδας.

Υπό τις οδηγίες των αρμόδιων του Υπουργείου Υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει σε υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών, σε χώρο που υπέδειξε το Υπουργείο Υγείας, ακολουθώντας αυστηρά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο.

Home