Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Άλλος ένας στη φυλακή - Παραβίασε 4 φορές τα διατάγματα

Offsite Team -
13.04.2020 - 20:55

Άλλος ένας στη φυλακή - Παραβίασε 4 φορές τα διατάγματα

Thumbnail
Ποινή φυλάκισης σε 22χρονο για κατ' εξακολούθηση παραβίαση του περί λοιμοκάθαρσης νόμου

Την πρώτη ποινή φυλάκισης επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, σε σχέση με το αδίκημα της παραβίασης του περί λοιμοκάθαρσης νόμου. Καταδίκασε σε τρίμηνη φυλάκιση 22χρονο και επέβαλε πρόστιμο σε 37χρονη συνοδηγό.

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<<  

 Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 22χρονος, στις 5,7,9 και 10 Απριλίου, παραβίασε την απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 21:00, οδηγώντας το αυτοκίνητο του χωρίς πινακίδες εγγραφής. Και στις τέσσερις περιπτώσεις εντοπίστηκε από περίπολα αλλά κατάφερε να διαφύγει.

 

Το περασμένο Σάββατο, 11 Απριλίου, εντοπίστηκε στις 23:00 να οδηγεί αυτοκίνητο ενοικιάσεως στον αυτοκινητόδρομο, με συνοδηγό την 37χρονη και αφού τους έγινε έλεγχος τούς επιδόθηκε εξώδικο πρόστιμο.  

Χθες τα ξημερώματα (2:30) εντοπίστηκε επίσης να οδηγεί το αυτοκίνητο ενοικιάσεως στην οδό Ανεξαρτησίας, ωστόσο αρνήθηκε να σταματήσει για έλεγχο και ανέπτυξε ταχύτητα. Ακολούθησε καταδίωξη και τελικά το αυτοκίνητο του ανακόπηκε στην οδό Αγίου Ανδρέου και ο ίδιος συνελήφθη, ενώ μαζί του ήταν συνοδηγός η 37χρονη.  

Εναντίον των δυο εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο έκρινε ένοχο τον 22χρονο σε πέντε υποθέσεις παράβασης του περί λοιμοκάθαρσης νόμου και πέντε υποθέσεις για τροχαίες παραβάσεις.  

Στον 22χρονο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης για περίοδο τριών μηνών, στέρηση άδειας οδηγού για περίοδο εννέα μηνών και τέσσερις βαθμοί ποινής.  

Στην 37χρονη επιβλήθηκε χρηματική ποινή ύψους χιλίων ευρώ, για δυο υποθέσεις που σχετίζονται με τον περί λοιμοκάθαρσης νόμο.  

ΚΥΠΕ 

 

 

Home