Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αλυσίδες μετάδοσης σε Λεμεσό και Λάρνακα - Όλες οι πληροφορίες

Offsite Team -
01.08.2020 - 17:41

Αλυσίδες μετάδοσης σε Λεμεσό και Λάρνακα - Όλες οι πληροφορίες

Thumbnail
9 κρούσματα στην Λάρνακα από αλυσίδα μετάδοσης

Ακόμα 5 κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε το απόγευμα το υπουργείο Υγείας με αποτέλεσμα μαζί με τα 5 που ανακοινώθηκαν το πρωί να οδηγούν εκ νέου σε δίψηφιο αριθμό κρουσμάτων.

Τα 5 απογευματινά κρούσματα αφορούν :

  • 4 επαφές από την ιχνηλάτηση με τις 2επαφές να είναι από το cluster του κρούσματος που είχε έρθει από τις ΗΠΑ. Το cluster με τα 2 σημερινά έχει 9 κρούσματα από την Λάρνακα.
  • 2 επαφές από το cluster της ασφαλιστικής στην Λεμεσό. Ο ένας από τους 2 πήγε μόνος του ιδιωτικά, ενώ ήταν προγραμματισμένος να πάει μέσω της ιχνηλάτησης. Σύνολο στο cluster με τα 2 σημερινά έχουμε 8 κρούσματα, από την Λεμεσό.

 Το 5ο άτομο έκανε την εξέταση στο πλαίσιο προεγχειρητικού ελέγχου στην Λευκωσία.

Πλοιάριο με μετανάστες: Άφησε 2 πορσωπα & έφυγε απο Κύπρο

Offsite Team -
27.06.2022 - 19:00

Πλοιάριο με μετανάστες: Άφησε 2 πορσωπα & έφυγε απο Κύπρο

Ζητήθηκε ιατρική βοήθεια και αναχώρησε από Κύπρο το πλοιάριο με μετανάστες

Ανοικτά της Κύπρου, με δυτική κατεύθυνση, κινείται το πλοιάριο με άτυπους μετανάστες που εντοπίστηκε το πρωί στην περιοχή Ακρωτηρίου, ενώ δυο πρόσωπα αποβιβάστηκαν για να ζητήσουν ιατρική βοήθεια.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τις Βρετανικές Βάσεις, στην κυριότητα των οποίων εμπίπτει η περιοχή, το σκάφος έφτασε στις ακτές του Ακρωτηρίου για λίγη ώρα και από αυτό αποβιβάστηκαν δυο πρόσωπα για να ζητήσουν ιατρική βοήθεια.

«Σε κανένα σημείο, κανένας επιβάτης δεν ζήτησε άσυλο, ούτε ανέφερε ότι ήταν σε κίνδυνο», αναφέρουν οι ΒΒ και προσθέτουν πως, πριν την αναχώρηση του σκάφους, οι αρχές των Βάσεων και οι αρχές της Δημοκρατίας παρείχαν ανθρωπιστική βοήθεια.

Το πλοιάριο αναχώρησε καθώς, όπως αναφέρουν πληροφορίες, προορισμός του είναι οι ακτές της Ιταλίας.

ΚΥΠΕ

Home