Αναβλήθηκε η εκδίκαση υπόθεσης απαγωγής δύο μαθητών στη Λάρνακα

Αναβλήθηκε η εκδίκαση υπόθεσης απαγωγής δύο μαθητών στη Λάρνακα

Ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε τις τέσσερις εναντίον του κατηγορίες.

Αναβλήθηκε για τις 7 Μαρτίου η προγραμματισμένη για σήμερα ακροαματική διαδικασία ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου, για την υπόθεση της απαγωγής δύο μαθητών πό δημοτικό σχολείο της Λάρνακας στις 25 Σεπτεμβρίου 2018, για την οποία κατηγορούμενος είναι ο Γιώργος Νικολάου, άλλως Τζορτζ, 35 χρόνων  από τη Λάρνακα.  

Κεκλεισμένων των θυρών διεξάγεται η δίκη, με απόφαση του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου, από την προηγούμενη δικάσιμο.

 

Κατά τη σημερινή διαδικασία ήταν προγραμματισμένο από τον συνήγορο υπεράσπισης του κατηγορουμένου, να αγορεύσει για μετριασμό της ποινής του.

 

Ωστόσο επειδή δεν ήταν έτοιμη η έκθεση των Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας, η αγόρευση αναβλήθηκε για τις 7 Μαρτίου.  

Ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε τις τέσσερις εναντίον του κατηγορίες.  

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της 25ης Σεπτεμβρίου 2018, ο κατηγορούμενος φέρεται να απήγαγε τους δύο μαθητές από την αυλή του σχολείου τους, στο Δημοτικό Σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα.  

Μόλις έγινε αντιληπτή η απαγωγή, η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του δράστη και των μαθητών.  

Αργότερα την ίδια μέρα, ο ύποπτος και τα παιδιά εντοπίστηκαν, ύστερα από πληροφορία που δόθηκε στην Αστυνομία από Παρατηρητές της Γειτονιάς, στο διαμέρισμα του, που βρίσκεται απέναντι ακριβώς από το Δημοτικό Σχολείο. 

Home