Αναβολή πήρε η υπόθεση απόπειρας φόνου στην Πέγεια

Αναβολή πήρε η υπόθεση απόπειρας φόνου στην Πέγεια

Ο 41χρονος κατηγορούμενος είναι ελεύθερος με όρους

Αναβολή πήρε η υπόθεση απόπειρας φόνου εκ προμελέτης στην Πέγεια που εκδικάζεται ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο.

Στη σημερινή δικάσιμο, προσήχθη ενώπιον του Δικαστηρίου εκ νέου ο 41χρονος κατηγορούμενος ο οποίος είναι ελεύθερος με όρους . Η πρόεδρος του Κακουργιοδικείου  όρισε την υπόθεση για σκοπούς ακρόασης την 10η , 11η , 12η , 13η και 14η Αυγούστου με την προσκόμιση νέων μαρτύρων.

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος την 12η Σεπτεμβρίου του 2018 στην Πέγεια της Επαρχίας Πάφου, αποπειράθηκε παράνομα να επιφέρει τον θάνατο σε πρόσωπο από τη Βρετανία. 

Επίσης, λέχθηκε ότι ο 41χρονος με σκοπό πρόκληση ακρωτηριασμού, παραμόρφωσης, πρόκλησης αναπηρίας ή βαριάς σωματικής βλάβης στον παραπονούμενο από τη Βρετανία, τον χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο και του προκάλεσε βαριά σωματική βλάβη.

Σημειώνεται ότι ο παραπονούμενος, ηλικίας 28 ετών, έχει υποστεί μετατραυματική αμνησία. Στην υπόθεση  συνολικά αναμένεται να καταθέσουν 25 μάρτυρες κατηγορίας . Ο κατηγορούμενος παραμένει ελεύθερος με τους ίδιους περιοριστικούς όρους . 

ΚΥΠΕ

Home