Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ανακοίνωση Άλφα Μέγα για κρούσματα σε υπεραγορά

Offsite Team -
14.04.2020 - 10:44

Ανακοίνωση Άλφα Μέγα για κρούσματα σε υπεραγορά

Thumbnail
Υπεραγορές Αλφαμέγα: Λήφθηκαν όλα τα ενδεικνυόμενα
μέτρα σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας

Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα, σε συνεννόηση με το υπουργείο Υγείας, ενημερώνουν για τον εντοπισμό επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού στο υποκατάστημα της Έγκωμης.

Αμέσως μετά τον εντοπισμό επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και υπό την καθοδήγηση του Υπουργείου Υγείας, το οποίο απέστειλε χθες το απόγευμα σχετική επιστολή, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα ενεργοποίησαν σχέδιο δράσης, λαμβάνοντας όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής.

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<<  

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Υπεραγορές Αλφαμέγα, ιεραρχώντας ως κορυφαία προτεραιότητα την προστασία του προσωπικού τους και της δημόσιας υγείας, έκριναν επιβεβλημένη την υποβολή των εργαζομένων σε προληπτικές εξετάσεις και ο εντοπισμός των κρουσμάτων προέκυψε μέσα από αυτή τη διαδικασία. Με βάση τη διαδικασία ιχνηλάτησης, τέθηκαν προληπτικά σε κατ’ οίκον περιορισμό όλα τα μέλη του προσωπικού του συγκεκριμένου υποκαταστήματος, τα οποία θα υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Για τις ανάγκες λειτουργίας του υποκαταστήματος μετακλήθηκε νέο προσωπικό.

Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα διαβεβαιώνουν ότι λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των πελατών και του προσωπικού των Υπεραγορών και ως εκ τούτου δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι καθημερινά σε όλες τις Υπεραγορές Αλφαμέγα πραγματοποιούνται απολυμάνσεις και καθαρισμοί από εξειδικευμένα συνεργεία.

Σε δηλώσεις του, ο Εκτελεστικός Διευθυντής των Υπεραγορών Αλφαμέγα, Γιώργος Θεοδότου, ανέφερε: «Χειριζόμαστε το θέμα σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας, τηρώντας πιστά τις οδηγίες και τη διαδικασία που προβλέπει το σχετικό πρωτόκολλο. Τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι αυστηρά και εφαρμόστηκαν άμεσα με την καθοδήγηση των αρμοδίων κρατικών υπηρεσιών. Ως κοινωνικά υπεύθυνος οργανισμός, θεωρήσαμε καθήκον μας την υποβολή μελών του προσωπικού μας σε προληπτικές εξετάσεις αφού σ’ έναν χώρο που υποδέχεται καθημερινά χιλιάδες κόσμο ήταν πολύ πιθανόν να εμφανιστούν κρούσματα».

Ο κ. Θεοδότου υπογράμμισε πως εδώ και ένα μήνα δίνεται μια πραγματική μάχη στην πρώτη γραμμή για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και προστασία των συμπολιτών μας και ότι το προσωπικό δίνει αυτή τη μάχη σε πρωτοφανείς συνθήκες, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αυταπάρνηση. Εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς το προσωπικό των υπεραγορών για την υπευθυνότητα, τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση με την οποία ασκούν τα καθήκοντά τους, εξυπηρετώντας την κυπριακή κοινωνία σε μία περίοδο αυξημένων αναγκών. «Στους αγαπητούς συναδέλφους που έχουν προσβληθεί από τον ιό, ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Θα παραμείνουμε στο πλευρό τους, παρέχοντάς τους κάθε δυνατή βοήθεια», κατέληξε.

Επιστρέφει η μάσκα - Που θα είναι υποχρεωτική ξανά

Offsite Team -
27.06.2022 - 21:46

Επιστρέφει η μάσκα - Που θα είναι υποχρεωτική ξανά

Αύριο αποφάσεις από Υπουργικό - Λεπτομέρειες

Μετά και την αύξηση των κρουσμάτων και την ανησυχία που επικρατεί  το τελευταίο διάστημα, ο υπουργός Υγείας ζήτησε και πήρε εισηγήσεις από τους επιδημιολόγους για τυχόν επαναφορά νέων μέτρων.

Ο Μιχάλης Χατζηπαντέλας αφού έφτασαν ενώπιον του οι εισηγήσεις αποφάσισε όπως στην αυριανή συνεδρίαση του υπουργικό Συμβουλίου που είναι προγραμματισμένη για τις 10 το πρωί πάρει πρόταση για υποχρεωτική μάσκα σε φαρμακεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες στόχος στην παρούσα φάση είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών για την τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας.

Σημειώνεται ότι κάποια μέλη της ΣΕΕ εισηγήθηκαν στον υπουργό όπως επιστρέψουν οι μασκες σε εργαζόμενους στην εστίαση κάτι που για την ώρα δεν θα πάει στο υπουργικό για έγκριση. 

Home