Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ανακοίνωση ΟΚΥπΥ για τον θάνατο του βρέφους - Τα γεγονότα

Offsite Team -
08.10.2021

Ανακοίνωση ΟΚΥπΥ για τον θάνατο του βρέφους - Τα γεγονότα

Τι αναφέρει για τον αιφνίδιο θάνατο του ενός μηνός βρέφους

Ανακοίνωση για τον θάνατο του βρέφους στο Μακαρειο νοσοκομείο εξέδωσε ο ΟΚΥπΥ ο οποίος παραθέτει τα γεγονότα ενώ εκφράσει και τα συλλυπητήρια του προς την οικογένεια. 

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Νεογνό 30 ημερών, εισήχθηκε στην Παιδιατρική Κλινική του Γ. Ν. Λεμεσού στις 6.10.2021 με πυρετό και έλαβε όλη την ενδεδειγμένη ιατρική φροντίδα και αγωγή.  Την επόμενη ημέρα, η κατάσταση του επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε άμεσα στην Εντατική Παίδων του Μακάρειου Νοσοκομείου. 

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Κατά την εισαγωγή του  στην Εντατική Παίδων του Ν.Α.Μ. ΙΙΙ έγινε άμεση προσπάθεια σταθεροποίησης της κλινικής εικόνας  του νεογνού και χειρουργική επέμβαση.

Μετεγχειρητικά υπήρξε ελαφρά βελτίωση, αλλά σε μερικές ώρες το νεογνό εμφάνισε σοβαρή υπόταση, πολύ σοβαρή οξέωση, και πολυ-οργανική ανεπάρκεια. 

Παρά τις έντονες προσπάθειες των γιατρών της Εντατικής του Ν.Α.Μ. ΙΙΙ, η κλινική εικόνα του νεογνού συνέχισε να επιδεινώνεται και στις 11 το πρωί κατέληξε. Ο ΟΚΥπΥ εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για το γεγονός και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στην οικογένεια του νεογνού.

Home