Αναμένονται βροχές, καταιγίδες - Δείτε LIVE την πορεία του καιρού

Αναμένονται βροχές, καταιγίδες - Δείτε LIVE την πορεία του καιρού

Αναλυτικά οι προβλέψεις μέχρι την Παρασκευή

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ από αύριο αναμένεται ασθενής ψηλή πίεση.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ στα ορεινά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά στα ανατολικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Αργά το απόγευμα θα καταστούν σταδιακά ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, τα βόρεια και τα νότια παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και στα δυτικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά στα δυτικά λίγο ταραγμένη.

Ο καιρός μέχρι την Παρασκευή

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος. Την Παρασκευή, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως το πρωί και μέχρι το μεσημέρι. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Τετάρτη, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά, όπου και θα κυμανθεί πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους. Την Πέμπτη θα σημειώσει μικρή πτώση και μη αξιόλογη μεταβολή την Παρασκευή, για να κυμανθεί κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 54 εκατοστά.

Δείτε LIVE την πορεία του καιρού

 

 

Home