Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αναμένουν σινιάλο από το Σίδνεϊ για τα 645 κιλά σε φουκούδες

Του Γιώργου Μιχαηλίδη -
18.12.2019 - 17:47

Αναμένουν σινιάλο από το Σίδνεϊ για τα 645 κιλά σε φουκούδες

Thumbnail
Οι εκτιμήσεις των ανακριτών

Το σήμα για να προχωρήσουν σε συλλήψεις αναμένει η ΥΚΑΝ μετά την  κατάσχεση 645 κιλών ναρκωτικών μέσα σε φουκούδες, που έσκασε την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019. Πρόκειται για μια πρωτοφανή υπόθεση στα κυπριακά χρονικά με δεδομένο ότι μια πληροφορία που έσκασε στην Κύπρο έχει πλοκάμια σε τρεις χώρες Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία και Κύπρο.

 

Ο Βοηθός Διοικητής της ΥΚΑΝ Στέλιος Σεργίδης ανέφερε στην Offsite ότι «συνεχίζονται οι εξετάσεις, αλλά στο παρόν στάδιο αναμένουμε στοιχεία και πληροφορίες από την Αυστραλία. Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή δεν προκύπτει το ενδεχόμενο εμπλοκής άλλων προσώπων στην υπόθεση».

 Η σχετική πληροφόρηση διαβιβάστηκε στις Αυστραλιανές Αρχές, στις αρχές του Ιουλίου, 2019, στο πλαίσιο της Διεθνούς Συνεργασίας και των προσπαθειών της Κυπριακής Αστυνομίας (ΥΚΑΝ), για καταπολέμηση του φαινομένου των ναρκωτικών.

Μετά από τη σχετική ενημέρωση των Αυστραλιανών Αρχών και τη συνεργασία τριών χωρών (Αυστραλία, Κύπρος, Ηνωμένο Βασίλειο), κατασχέθηκαν στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας, 645 κιλά MDMA συνολικής αξίας 25 εκατομμυρίων δολαρίων Αυστραλίας. 

 

Ακόμα ένας αισθητός σεισμός στη Λεμεσό (ΧΑΡΤΗΣ)

Offsite Team -
28.06.2022 - 19:06

Ακόμα ένας αισθητός σεισμός στη Λεμεσό (ΧΑΡΤΗΣ)

ΧΑΡΤΗΣ - 2.9 Ρίχτερ ο δεύτερος σεισμός

Νέα σεισμική δόνηση ταρακούνησε για ακόμη μια φορά τη Λεμεσό. 

>>>> Δείτε ΕΔΩ: Τι είναι η σμηνοσειρά σεισμών που ταρακουνεί τη Λεμεσό

Μέσα σε διάστημα περίπου μίας ώρας σημειώθηκε και δεύτερος σεισμός με επίκεντρο τη Λεμεσό, ενώ πολίτες αναφέρουν πως ήταν πιο αισθητός από τον πρώτο.

Όπως ανακοίνωσε το σεισμολογικό κέντρο Κύπρου η δεύτερη σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 2.9 Ρίχτερ.

cyprus-seismological-center

Θυμίζουμε πως ο πρώτος σεισμός 2,7 Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 17:57, 7 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Λεμεσού με επίκεντρο την περιοχή της Γερμασόγειας.

 

neos-sismos

neos sismos

Home